Jeg lurer litt på bruken av Splenda.
[color=dimgray][/color]
Har sett at det har vært en diskusjon i div oppskriftstråder (eks black sunday) ved Splenda og karbohydrater. Tas karbohydratene i Splenda opp i kroppen på vanlig vis eller er fremstillingsprosessen av produktet sånn at de ikke tas opp? Jeg har lest begge deler og er litt forvirret her. Noen som har fasiten? :D
Jeg kan nesten si sikkert at de tas opp i kroppen, men det er jo veldig små mengder da.
Eks:
1 dl Splenda innheolder en tiendedel av karbohydratene som 1 dl sukker. Så noen karbs blir det jo om du bøtter innpå.
Er såvidt jeg vet Splenda, Stevia og Sukrin som er de heiteste valgene nå for tiden.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.