< Tilbake til oversikten

...derav sukker 3 g...

#1

hege66 sa for siden:

Ofte når jeg leser på innholdsdeklarasjonen står det f eks. "totalt antall karbohydrater 17 g, derav sukker 6 g"
Men det er da mye som ikke er sukker, som jeg likevel ikke kan ha (stivelse, f.eks), og som ikke er nevnt?
Hvordan forholder dere dere til dette, bare regne med f.eks 17 karber?
Andre ganger står det jo f.eks "karbohydrater 39 g, derav sukkeralkoholder 37 g" Og de kan vi jo se bort fra.

Blir litt forvirret her.


#2

Kitt sa for siden:

Det er BARE sukkerALKOHOLER som kan trekkes fra i regnskapet!

Alle andre karbohydrater er akkurat det, karbohydrater og må telles med!


#3

Fungirl sa for siden:

Er kun sukkeralkoholer som kan trekkes fra. På det første eksempelet er alt karbs, men på den du nevner med sukkeralkoholer er det to g karbs pr 100 g (39-37)


#4

hege66 sa for siden:

OK, det var det jeg fryktet.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.