< Tilbake til oversikten

Skautrollets kyllingkjøttdeig med rødløk og fløte

#1

Skautrollet sa for siden:

Denne retten kan jeg ikke holde for meg selv lenger, den er nydelig:p
Jeg bruker kjøttdeig av kylling, men karbonade/kjøttdeig kan også brukes.

400 gr kyllingkjøttdeig
1 pakke bacon
1 rødløk
2 egg
1 dl fløte
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss sukkerfri ketchup
noen valnøtter + paranøtter
revet ost til gratinering

Kutt opp bacon, rødløk og nøtter, og rør sammen med alt det andre.
Tøm hele røren i pannen og stek sakte, rør av og til. Når det ser stekt ut tøm alt i en ildfast form og ha revet ost over. Gratiner ved 220 gr ca 10-15 min.
Smaker nydelig med ruccolasalat, dryss over feta ost og en skje rømme!

Velbekomme:)


#2

brud09 sa for siden:

Sukkerfri ketchup? Hvilken type er sukkerfri?


#3

lokkebiff sa for siden:

den med grønn kork (står sammen med den vanlige i butikken)


#4

trudern sa for siden:

Åååå, nå har jeg spist meg utrolig mett på denne. Utrolig god! Har laget den en gang før, så nå øket jeg væskemengden litt, byttet ut ketchup med tomatpure (med 0 karber), og tok også litt mer av den. Nyyyydelig!!! :D


#5

Addict sa for siden:

står i ovnen :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.