Lurer på om det er "lov", eller skal vi holde oss unna de prod. også?
Råris er jo ikke bearbeidet på noe vis(så vidt jeg vet..).
Og speltpasta skal jo være bra, men hvor bra?
Jeg vil jo aldri ta mengder med det..men litt av og til?
Jeg vil forresten takke for en utmerket side..:D ,og gi en god klem til alle som bidrar med noe her, for dere gjør at jeg blir så uttrolig motivert!!! -TAKK..
(Nå gleder jeg meg til oppstarten min på Søndag..)
Svarer litt generelt jeg selv om jeg ikke er noen atkinsekspert.
Spelt er mer næringsrikt enn hvete men inneholder definitivt karbohydrater. Du kan derimot få proteinberiket pasta som er bedre. Uansett så bør vel ikke dette være hovedbestanddelen i et måltid.
Når det gjelder ris så inneholder vel det også karbohydrater. Lindberg anbefaler brun basmatiris da det har lavest GI. Villris (som jo ikke er ris) er en del lavere.
Pasta og ris har vel ingen plass i introduksjonsfasen.
Dette er glimrende mat som du kan introdusere når du har tatt av mesteparten av kiloene dine... Et stykke uti vedvarendevekttap, og på pre-vedlikehold og vedlikehold. ;)
Masse næringsrike knallgode karboydrater i vente! :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.