
Yonah sa for siden:
Noen som har laget det?
Jeg skal lage marsipan i dag og jeg har splenda. Blir det OK eller burde jeg ha et annet søtningsmiddel?
Yonah sa for siden:
Noen som har laget det?
Jeg skal lage marsipan i dag og jeg har splenda. Blir det OK eller burde jeg ha et annet søtningsmiddel?
meksiko sa for siden:
jeg mener du kan bruke det,men pass på mengden.Kan fort bli veldig søtt.
Masse lykke til.;) god påske.
Yonah sa for siden:
Jeg fant en oppskrift her inne etter en del leting.. Og brukte mindre splenda enn oppskrifta sa, hadde i litt romessens og laget den beste marsipanen jeg har smakt..
Nå må jeg bare passe på at jeg ikke spiser mere enn jeg kan..
Zhadra sa for siden:
Den oppskrifta skal jeg og prøve, så blir ikke savnet etter påskemarsipanen stå stort ;)
Labomba sa for siden:
Åh det høres så godt ut.
Hvor møe karber pr. bit tru? :p
Yonah sa for siden:
Jeg laget av 200g mandler, 15 g splenda og en eggehvite. Fikk 24 kuler som jeg dyppet i 86% sjokolade. Fikk da en karbo pr bit.
Mona S sa for siden:
Jeg vil også lage påskemarsipan! Lurer på om man kan bytte ut litt av mandlene med paranøtter? Da får man jo litt mindre karbo...og kan spise litt mer:)
sirimor sa for siden:
He-he...akkurat det samme tenkte jeg. Det burde vel gå greit. Jeg skal hvertfall prøve;)
Eilan sa for siden:
Kan du legge oppskriften ut her? :)
Yonah sa for siden:
Tror det var ca 500g mandler, 50 g splenda( holder nok med halvparten) og 1-2 eggehviter. Av erfaring tror jeg man må ha minst to hviter...
Marsipanen blir best om man maler mandlene to ganger og blander i maskin, jeg maler en gang, også kjører mandler og søtning i food prosessor med kniv også har i hvitene.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.