Gulrot er lov i de fleste lavkarbo-varianter, men ikke i ketolyse. Jeg ser uansett ikke hvorfor man skal følge ketolyse slavisk, når det ikke finnes noen faktabasert grunn til å ikke spise litt rotgrønnsaker.
Her er oppskrift på krydderkake. Dropp ingefær og nellik og tilsett gulrot. Du kan muligens lage glasur med Philadelphia, litt vanilje-essens og masse splenda.
Åja, Tusen takk for svar. Det skal jeg prøve. :D. Ja nå følger ikke jeg ketolyse dietten. Men det er vel slik at gulrot blir vel søtet når den kokes? Så det er bedre å spise rå en kokt. Stemmer ikke det? Eller tar eg helt feil ?? =P
Hei kaken var kjempegod, men hadde ikke splenda så jeg brukte sukrin, blir litt smuldrete men det gjorde ikke noe.:p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.