< Tilbake til oversikten

Om å registrere maten

#1

Maimor sa for siden:

Jeg har noen ganger prøvd å registrere hva jeg spiser på diett.no for å se hvordan jeg ligger an i forhold til karbene. Jeg fikk hele tiden så lavt resultat, men nå ser jeg jo hvorfor:

Diett.no angir karbeinnholdet i egg til 0! I følge eggekartongen min er det 0,9 men jeg har også sett noen andre angivelser her inne, alt fra 0,3 til 1.

Så jeg har altså ikke vært så lavt på karbene som jeg har trodd, tenkte det var greit å informere her inne også siden jeg har sett at mange bruker denne siden. Jeg oppdaget også noe riv ruskende galt med angivelsen for rapsolje når jeg skrev rapsolie ved en feiltagelse.


#2

JenJen sa for siden:

Mye tull med diett.no, jeg ga opp hele matregistreringsprosjektet tilslutt :rolleyes: Jeg fikk feil på fett og protein i tillegg til karbohydrater, så alt ble jo bare surr.


#3

vossajinto sa for siden:

Dette er grunnen til at eg bruker eget regneskap skrevet i Exel.. Internettsider eller formler andre har lager er bare ikkje feil frie de heller.. Så i det miste vet eg nå at når noe er feil.. er det min egen feil.. ler


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.