Jeg har savnet noe til å "holde" wraps-innhold og pølser med og kom opp med denne gode røra. Den falt i smak hos min lavkarbo-tante også!
10 eggelomper:
6 egg
4 ss cottage cheese
4 ss rapsolje
1 ss havregryn (for å holde dem sammen), kan muligens ertattes med litt ost?
1 liten klype salt
Kjør røra glatt med stavmixer, stek på ganske høy varme i liten stekepanne. om du ønsker tortillalefse-størrelse blir det færre og du må bruke en stor stekepanne.
De revnet for meg når jeg prøvde uten havregryn, men med havregryn i røra (kan gjerne også svelle littt før steking) så blir de faste og fine, nesten som pannekaker. Jeg synes ikke de smaker egg i det hele tatt, men om man er veldig sensitiv for smaken av egg så vil man kanskje kjenne det uansett?
God smak:)
Hadde 1ss ketolyse bakemiks i tillegg til opprinnelig oppskrift for at de skulle holde bedre sammen. Kunne fint bruke de som tortillas.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.