< Tilbake til oversikten

Tips til dere som liker Kesam Vanilje (yoghurt)

#1

Aphrodithe sa for siden:

Liker dere Kesam Vanilje, men ikke kan spise det pga at den er tilsatt sukker? Det gjør jeg, liker den veldig godt!
MEN, her om dagen såg jeg at Yoplait hadde kommet med en ny yoghurt i Dobbel 0 %-serien sin som heter Vanilje. Kjøpte den, og den smaker nøyaktig det samme :D Ganske digg! Så den kan nok brukes til det samme som dere har brukt vanlig Vaniljekesam til. Den var iallefall knallgod med litt bær i ...mmmm.... :D Er nok ekte vanilje i og, for det er sånn svarte prikker i :)


#2

Carisma sa for siden:

Gikk inn på fjordland sine sider og ser at youghurten har relativt høyt karbohydratinnhold (7,4g pr 100g), så jeg sendte de en mail og ba de utdype hva som er fra sukkeralkoholer og hva som er fra sukkerarter.
Så får vi se om den er for oss på ketolyse også :rolleyes:


#3

Sirius sa for siden:

si fra hvis du får svar :)
innholdet er forøvrig:

skummet melk, skummetmelkulver, polydekstrose, modifisert maisstivelse, gelatin, stabilisator (guarkjernemel), vaniljeekstrakt, aroma, surhetsregulerende middel (sitronsyre), yoghurtkultur, søtstoff (acesulfam K, aspartam), konserveringsmiddel (kaliumsorbat) og farge (betakaroten, lutein). Inneholder fenylalaninkilde


#4

Areola sa for siden:

Jeg synes den lukta og smakte som play dough..


#5

trillian78 sa for siden:

Ellers går det an å kjøpe vanlig kesam og tilsette ekte vanilje og litt sukrin. Og når jeg sier ekte vanilje, så mener jeg ekte vanilje. Ikke essens! Det gjør stor forskjell på smaken.


#6

Bee sa for siden:

Når det gjelder yoghurt, så sverger jeg til Tyrkisk yoghurt som jeg tilsetter bær av forskjellig art i. Kjempegodt, og så er den yoghurten perfekt til matlaging også. Sauser, dressinger osv.


#7

Carisma sa for siden:

Da fikk jeg svar fra Fjordland:
[quote]takk for henvendelsen.

Yoplait Dobbel 0% vanilje inneholder totalt 7,4 g karbohydrater, hvorav 5,6 g utgjøres av sukkerarter, mens 1,8 g er kostfiber.
Søtstoffene som tilsettes (acesulfam k og aspartam) er energifrie og gir ingen tilførsel av karbohydrater.

Med hilsen
X X
Ernæringsrådgiver

Fjordland AS[/quote]


#8

Anki1962 sa for siden:

Kjøpte på butikken nå, den er bare helt nydelig.................

Greit å fylle opp dagsbehovet for karbo syntes jeg, og sikkert godt med litt bringebær til også som dessert.

Tusen takk for tipset :w00t:


#9

isolde sa for siden:

Hvor mange karber inneholder den?:o


#10

isolde sa for siden:

Glem det:rolleyes:....fant jo svaret litt lenger opp på siden;):p


#11

mill@ sa for siden:

Jeg forstår meg ikke på dette med sukkeralkoholer? hvordan trekker jeg fra?


#12

Jabba sa for siden:

Og for oss som må ha det inn med teskje.....hvor mange karber inneholder denne youghurten pr 100gr? 7,4 gr? Siden sukkerarter ikke kan trekkes fra?


#13

Perdita sa for siden:

Jeg syns fortsatt dobbe 0% er en tulleting for de fleste her inne for vi vil jo ha fett! Den har dessuten ganske mye karbohydrat i seg fra melkesukker... Kjøp tyrkisk yogurt og smaksett med ekte vanilje og evnt. søtning hvis man må ha det.


#14

Mizzmaya sa for siden:

Heia:) Lurer på hva tyrkisk joghurt er? Kan man kjøpe denne, eller lager man den? Jeg skal prøve å lage meg joghurt idag (CC) og saft:) Men er det bare Fun-saften som kan brukes..? Jeg har bare Gøy, og det står jo at denne også er sukkerfri...?;)


#15

Gracella sa for siden:

Tyrkisk yoghurt selges i 1 kilos spann. Her i byen har jeg bare sett det på den lokale Coop-butikken og da står den "gjemt" mellom noen melkeprodukter - ikke sammen med resten av yoghurtene.
Den er lavkarbo, ca 3 g pr 100g og med mer fett enn vanlig yoghurt.
Tykk og god!!!
Det er bilde av en gammel greker med en imponerende, hvit bart på spannet (hvis jeg ikke husker feil...)


#16

Chop sa for siden:

Her ser dere bilde av spannet med Tyrkisk Yoghurt. Jeg har fått tak i spann en kilo og på halvkilo, på Coop Mega og CC-Mat. Jeg blander litt Cottace Cheese og tyrkisk yoghurt, litt bær på toppen eller kanel. Det er digg på kvelden..

www.lindahlsmejeri.se/


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.