< Tilbake til oversikten

Alt jeg spiser er jo på nei-lista!

#1

trinema sa for siden:

Ble litt satt ut nå jeg.. Er så mange år siden jeg har lest i blodtypediettboken at jeg hadde glemt det meste.. Men jeg spiser jo havre, kanel, cc, kesam bønner og linser daglig!! :eek:
Uff og uff.. Cc jobber jeg med å prøve å begrense, men jeg sprekker som en narkis og løper på butikken og hamstrer cc "dopet" mitt etter et par dager uten.. Men havregryn.. Eneste kornet jeg spiser! Og bønner og linser- mitt eneste karbo- innslag utenom grønt/bær og havre!!
Hva dere andre, og hvilke erfaringer har dere med disse matvarene..?
Har egentlig aldri tatt så mye hensyn til BT-dietten før- unntatt hvete da..
Men kanskje jeg burde tenke mer på det?


#2

Peach sa for siden:

Kanskje en mager trøst, men i min bok står det at havregryn er nøytralt. Dermed kan du spise det!!Verre med kesam og bønner ;)


#3

trinema sa for siden:

Ja det var jo positivt at havre er nøytralt da :) Har tenkt litt igjennom dette her, og bestemt meg for å fortsette å spise belgfrukter. Jeg kjenner meg så utrolig vel etter et måltid med bønner, og kroppen fungerer godt. Melkeproduktene er en helt annen sak, de kjenner jeg på hele systemet at ikke er bra for meg. Men må være noe i det Atkins skriver, om at det man har minst godt av ofte er det man har mest lyst på! Og sliter mest med å kutte ut.. Men nå har jeg faktisk klart meg en hel uke med bare en cottage cheese boks :) Store fremskritt! :D
He he :)
Tusen takk for svar! Hører gjerne om deres erfaringer med forskjellige matvarers virkning på kropp og helse! :)


#4

borg sa for siden:

Jeg lurer på om det er bra å kombinere flere dietter:confused:. men prøver å unngå det som hemmer forbrenningen. Da jeg er blodtype O så er tang bra for meg når jeg skal ned i vekt. Kan noen si meg hvilken tangtype jeg kan spise, jeg tenker å gå i fjæra å plukke.


#5

frifuggel sa for siden:

Kelp, dvs blæretang..


#6

Photobscura sa for siden:

Høres nesten ut som du har kaseinintolerane (melkeprotein), Trinema! Cottage cheese er omtrent noe av det verste jeg kan spise, sikkert fordi det er den meieriproduktvaren som inneholder mest proteiner.
Nå liker ikke jeg cottage cheese så veldig godt, heldigvis kan man si, men jeg blir helt besatt om jeg skulle finne på å kjøpe ost eller rømme, spiser rett ut av boksen, og er sikker på at jeg kunne spist en hel jarlsbergost om jeg slapp tømmene løs, så der tor jeg godeste atkins har evig rett.


#7

whiteandnerdy sa for siden:

Hei! Ifølge dietten her skal jo geiteprodukter være bra, men vet noen om det gjelder om man har slik kaseinintoleranse? Har noen erfaring med det? Savner virkelig ost etter at jeg kuttet ut melk... Og skeptisk til soya egentlig...


#8

Photobscura sa for siden:

Jeg tåler geitemelkprodukter godt, og har aldri hatt noen reaksjoner på det. Nå tåler jeg vanlige meieriprodukter greit også, så fremt jeg spiser dem sjelden, og ikke i store mengder. Lagrede og/eller fete oster og syrnede produkter er det som funker best.


#9

whiteandnerdy sa for siden:

Herlig! Godt å vite det er håp... Da skal jeg teste ut dette! Deilig å ha en såpass grei mage nå at jeg faktisk merker hva det er jeg ikke tåler... Før reagerte jeg på alt så ante ikke hva det var som var verst! Men nå tør jeg endelig teste ut litt, for magen har vært såå mye bedre etter lavkarbo og uten melk.. :) gleder meg til å prøve geiteost. (I små mengder)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.