trudern sa for siden:
Noen som har en oppskrift på lavkarbo vaniljesaus??
trudern sa for siden:
Noen som har en oppskrift på lavkarbo vaniljesaus??
susasa_s sa for siden:
Heistads vaniljesauser skal være ganske gode:)
trudern sa for siden:
Ok, har ikke funnet annet enn syltetøy fra Heistad enda. Men fant en oppskrift her inne også nå :)
Levita sa for siden:
Jeg pleier å vispe inn ca.én eggeplomme pr.desiliter fløte og smake til med vaniljedråper og splenda. Om man vil være sikker på at den ikke blir "kornete", kan man sile sausen gjennom en sikt før man koker den opp. Kokes opp under omrøring og avkjøles.
Trolljenta sa for siden:
Jeg lagde her forleden dag av en kartong fløte, 3 eggeplommer, 2-3 ss sukrin og vaniljepulver ( kinsarvik.no/VarevisningDetalj.aspx?varekode=5765228795255&hkat=2&kat=106&grp=1 )
Yonah sa for siden:
Ja, men masse karber... Da tar jeg heller krem med vanilje i..
Yonah sa for siden:
Piskes eller varmes slike s0m eggekrem? Piska fløte med piska eggepl0mmer blir vel råkrem, 0g det er kjempeg0dt, feks på fruktc0ctail 0m man tillater seg litt frukt nå i jula eller på sukkerfri gele.
Trolljenta sa for siden:
Varmet på platen. Synes den ble bedre etter en natt i kjøleskapet.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.