< Tilbake til oversikten

Biola Naturell Yoghurt

#1

Carisma sa for siden:

inne på Dr. lindbergs sider fant jeg denne gladmeldingen om Biola Naturelle yoghurt:

"Biola Mild Naturell Yoghurt er tilsatt litt sukker for at LGG-bakterien skal kunne leve og formere seg, ettersom disse bakteriene ikke kan utnytte melkesukkeret som mat. Mesteparten av dette sukkeret er "spist" opp av bakteriene i det ferdige produktet."

Med andre ord er det ikke så mye sukker i selv om det egentlig er tilsatt det.


#2

nalana sa for siden:

Takk for tips, nå skal jeg også kjøpe yoghurt:D

Venter til etter induksjonen tror jeg:confused:

Vet ikke helt om jeg liker de bakteriene lenger men, ....de spiser jo sukker, og de skal liksom hjelpe oss!?:p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.