< Tilbake til oversikten

Fatland kjøttproduksjon - aldri mer

#1

Adriane sa for siden:

Noen som så på Forbrukerinspektørene nå på NRK nå? De ønsket å komme inn på Fatland for å filme produksjonen av diverse typer kjøtt.
[color=indigo][/color]
Svaret var nei begrunnet i at kundene ikke ønsket det????????
[color=indigo][/color]
Kundene - er ikke det OSS da?
[color=#4b0082][/color]
Hvor har jeg misforstått? Dra meg i håret offff...


#2

danish sa for siden:

Vi er sluttkundene, men Fatland må forholde seg direkte til Landlord, First Price eller hvem nu enn som kjøper fra dem. Kjedene vil ikke ødelegge forholdet til dyrere matvarebehandlere som Gilde og TINE, da dette vil svekke kartellkontrollen over norske matvarepriser.


#3

Adriane sa for siden:

Tja, men jeg spør meg: Hva kan dette bestå i?
[color=sienna][/color]
Man har jo ikke noe å skjule om det tilsettes billige råvarer eller.? For de som er villig til å spise det. Så hvorfor skjule produksjonen?
[color=sienna][/color]
Følte at det var noe helt avskyelig som ikke skulle vises:eek:
[color=sienna][/color]
Hva ER DET i disse produktene fra Fatland??


#4

Madamim sa for siden:

Kundene er nok de som de produserer for. Det er sikkert ikke for å skjule noe snusk, men for at konkurrende bedrifter ikke skal få tak i bedriftshemmeligheter tenker jeg. De fleste store fabrikker har områder med fotoforbud og det er gjerne i produksjonsområdet :)


#5

Carisma sa for siden:

Haha, hva tror dere egentlig kjøttdeig og pølser består av? Ren ytrefilet? :lol: De fleste fine fruer hadde nok dødd på flekken om de hadde sett hvordan biffen dere kom i butikkhylla. :rolleyes:


#6

danish sa for siden:

Soylent green is people! (Soylent Green er en kultfilm som advarer mot overbefolkning og kynisme; hovedmaten er en blanding av linser og soya, som egentlig består av menneskekjøtt, men det vet ingen.)

Men ja, det er ganske utbredt med fotoforbud på fabrikker. Det er jo forsåvidt deres rett, fordi det er privat eiendom.


#7

Carisma sa for siden:

Kanskje det faktisk er nærmere sanneheten enn vi aner? Var det ikke et fatland-slakteri som måtte stoppe pølseproduksjonen i fjor etter at en misten en finger i ene maskinen?........ :rulleøyne


#8

trinema sa for siden:

He he :) De kan nok også ha litt rett i det de sier.. Ettersom jeg er kokk har jeg vært litt rundt på slike fabrikker, og det er egentlig ikke noe delikat syn.. Når jeg beskrevet noe sånt for vennene mine får jeg stort sett beskjed om å holde kjeft, og la dem leve i uvitenheten så de ikke mister appetitten fullstendig :D :D
Glemmer ikke første gangen vi lagde pølser på skolen.. Tarmer som skulle skylles for dritt, kjøttslintrer og blodig spekk som skulle kvernes.. Tok en stund før jeg vente meg til synet og spiste pølser igjen! :D


#9

Carisma sa for siden:

Har et par studievenner som jobbet på Hed-Opp slakteriet ved siden av studiene... De spiser aldri pølser igjen for å si det sånn! :D


#10

Adriane sa for siden:

Lagde pølser i fjor - flere typer. Tarmer kjøpte jeg på Jacobs i Oslo. Men det var mye jobb, og krevde to personer under stapping. Er nok litt for lat:) Får heller spise lite pølser - har jo ikke lomper heller så.


#11

trinema sa for siden:

Hi hi :D Ja, pølsemakeri er vel ikke for de sarte sjeler :p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.