
Impulsiw sa for siden:
Jeg lagde først en vanlig eplekake. Synes den var så god så jeg modifiserte oppskriften og laget en lavkarbo eplekake. Den ble meget god!Man tager:
250 gram margarin (romtemperert)
25 gram candrel eller splenda
50 gram ketolysemix eller soyaprotein uten smak
110 gram mandelmel (jeg malte i foodprossessoren)
2 ts bakepulver
5 egg
250 gram epler uten skall i båter
kanel og søtstoff.
Skill eggene og visp eggevitene stive. Visp margarin og candarell godt. Ha i en og en eggeplomme (så det ikke skiller seg) og ha i resten av tørrvarene. Vend inn eggehvitene. (har du dårlig tid kan du droppe å piske eggehvitene stive, bare ha i ett og ett egg.)
Ha halvparten av røren i en rund 22 cm rund form. Stapp i halvparten av eplebåtene og strø maaasse kanel på og strø med splenda eller candarel. Ha på resten av røra og stapp i resten av eplene.Strø med masse kanel og strø med splenda/candarel.
Stekes på nederste rille på 170 grader i 40 minutter.(stikk en pinne i mot slutten for å sjekke)
Min ble litt tørr dagen etterpå. Men da delte jeg et stykke i to, smurte med smør og strødde kanel og splenda på og satte bitene sammen igjen. MEEEGET godt :sikle: (den var også god med rømme og lettsyltetøy på :_plystre: