< Tilbake til oversikten

Himmelsk godt!

#1

solanolsen sa for siden:

Har smelta litt kokosfett i kveld.Bröt i stykker en liten sukkerfri Anthon Berg sjokolade som smelta sakte inn i fettet.La en pytteliten klick med peanöttsmör oppi noen muffinsformer og hellte så den smelta rören over.Sett inn i frysen til det har stivna.Mmmmmm,godt:)Veldig få karber ble det jo også:D


#2

Damita sa for siden:

Å herreguuuud det hørtes godt ut :sikle::sikle::sikle:


#3

Finally sa for siden:

ÅÅÅ NAM! Hva slags kokosfett brukte du?:)


#4

solanolsen sa for siden:

Jeg bor f.t. i Sverige og kjöpte et vanlig sölvfarget ett.Det står iallefall 0 karbs på den.Vet at man kan kjöpe ennu bedre kokosfett,men det skiller jo veldig på pris.Neste gang jeg lager dette vil jeg istede hakke noen salte peanötter oppi.det salte og litt söte er så godt syns jeg.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.