Jeg har hele tiden trodd at jeg får i meg passe og muligens for mye karber i løpet av dagen.. men til min store skrekk så oppdaget jeg nå at det muligens ikke er tilfelle!! gikk inn på mat på data... og det var neimen ikke mange nei! jeg trodde faktisk jeg måtte spare litt på karbene mine... huff og huff!!
Men så lurer jeg litt da.. jeg orker ikke spise mer salat enn det jeg allerede gjør i dag.. lunsj og middag. men er det slik at jeg f.eks kan spise 10bringebær for å fylle opp karbene mine de dagene jeg ikke får i meg nok?? jeg tåler nemlig ikke nøtter.. så det kan jeg ikke spise... eller er det dumt???
så nå skjønner jeg hvorfor jeg muligens står litt stille..
nå er jeg jo blitt flink å få i meg MCT olje i tillegg til det jeg får i meg i mat pr dag!
men er det slik at det ikke går ann å få opp slikt som bacon og norveiga på mat på data?? fant det ikke
Men hva består maten av ellers da? Hvilke grønnsaker bruker du?
Rød paprika og løk er en fin måte å øke karbene litt på :ja:
Mat på data slutta jeg å bruke veldig fort, det er en del feil der, bl. anna rømme er oppgitt for lite karber der.... Og det var flere ting også, men jeg husker ikke hvilke...
frokost er gjerne din baconrull.. enten med ost og skinke inni, eller bacon,ost og løk. samt sukkerfri ketchup/tacosaus i bunn.. yummi! og en hel slik rull har jeg til to dager..
lunsj er salat med agurk, tomat, rød paprika. samt at jeg varierer med ost og skinke,eller reker og fetaost, eller kylling og ost. dressing lager jeg av rømme og ketchup samt krydder. og en skikkelig god dæsj!
middag er enten kotelletter med blomkålmos og saus. eller kylling,kjøttdeig, laks, og da er tilbehøret vanligvis salat og det er alltid rømme til! samt at jeg steker alt i masse meierismør!! og så har jeg nå begynt med tilskudd av MCT olje..
så hvis jeg nå spiser noen bringebær pr dag så bør jeg komme opp i nok karber...
Jeg synes egentlig maten din ser helt grei ut, og ser ikke helt vitsen med å innføre bringebær når det kan være partystopper for såpass mange.. Om jeg skulle lagt til noe, ville det vært flere grønnsaker, men mest for variasjon.. Det er lett å gå lei.. Minimais, løk, squash og paprika stekt eller bakt i ovnen er digg :)
Så lenge du føler deg i fin form, og spiser deg behagelig mett og går ned i vekt, ville ikke jeg forandret på noe..
Mat på Data inneholder en del feil, om jeg har fortsått det riktig, om du plotter inn det samme på diett.no, får du samme resultat da?
Jeg brukte diett.no før, men fant ut at det var en del feil der og. Hvis ikke jeg husker feil så var det brokkoli eller blomkål.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.