#1
Ella-A sa for siden:
tenkte på, for å få litt variasjon og for å få i seg litt fett hadde det jo vært fint med en slags dip ting til å ha på pizzan? MEN hva skal man blande da? noen som har noen erfaringer?:)
Ella-A sa for siden:
tenkte på, for å få litt variasjon og for å få i seg litt fett hadde det jo vært fint med en slags dip ting til å ha på pizzan? MEN hva skal man blande da? noen som har noen erfaringer?:)
Venus sa for siden:
Jeg bruker bare å ha på rømme jeg..
den kan jo tilsettes ferske krydderier om man ønsker, hvitløk, oregano,
osv,,
Ella-A sa for siden:
jaa det går vel kanskje an det :) har ikke egentlig tenkt på det, tok på rømme og litt salsa idag, godt det da.. :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.