HAVREPANNEKAKER (1 porsjon)
60 g havregryn
60 g cottage cheese
4 eggehviter (jeg bruker 2 hele egg istedet)
1 ts vaniljeessens
1/4 ts kanel
1/4 ts muskatnøtt
litt formfett
Jeg bruker også litt søtningsmiddel, men dette står ikke i oppskriften.
Bland alle ingrediensene i en hurtigmikser til du får en glatt masse. Spray litt formfett i en klebefri stekepanne og varm den opp. Hell i pannekakerøren og stek den på middels varme til begge sider er gylne. Du kan servere pannekaken med lettsyltetøy til.
Har en oppskrift som er veldig lik din - KNALLGODE og SAFTIGE frokostpannekaker. OG spesielt syltetøy som du sier, eller med masse smør på (jeg laget de nesten hver dag i flere måneder - fikk heelt dilla)
her er oppskriften jeg har brukt sånn ca.:
4eggehviter
4ss.(40g?) havregryn
2 store ss. (100g?) cottage cheese
masse kanel eller kardemomme.. eller begge deler.
Æsj! Jeg prøver meg på lavkarbo... Altås rundt 20g karbo max hver dag... Og det meste av karboen skal spises til frokost... Da klarer kroppen kvitte seg med de fortere, og innen kvelden!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.