< Tilbake til oversikten

Currypasta

#1

Kokkå sa for siden:

Hei:)
Noen som vetom man kan bruke currypasta i middagen, evt chilipasta, eller er det fyfy med karber og sukker? har nemlig fått dilla på thaimat..;)


#2

chili sa for siden:

Det kan du sannsynligvis, man bruker vel bare et par spiseskjeer,eller teskjeer,spørs hvor sterkt det er:)

Les på glasset og beregn hvor mye karber det blir i en spiseskje.


#3

Kokkå sa for siden:

Takker for svar:) regna ikke med at det gjorde noe, men tenkte at hvis det var sukker i det at det var litt fy-fy....
Skal legge inn en god oppskrift senere;)


#4

ingu sa for siden:

Hvilke butikker har disse pastaene? Og hvordan ser de ut, hvor står de? Har aldri funnet dem jeg...


#5

Kokkå sa for siden:

De selger dem på mega bla. det er små glass, står med kokosmelken:) blue dragon, red curry pasta hetter den. Selges som grønn pasta og.
laget en nydelig thai-rett av denne til middag i dag!skal legge ut oppskrift senere;)


#6

Kokkå sa for siden:

Det var forresten ikke sukker i denne, så da er den vel "lovlig":)


#7

ingu sa for siden:

Tusen takk! :)


#8

Carisma sa for siden:

De heter vel i egentlig paste, ikke pasta? Kanskje derfor du ikke har funnet dem :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.