Kokkå sa for siden:
Hei:)
Noen som vetom man kan bruke currypasta i middagen, evt chilipasta, eller er det fyfy med karber og sukker? har nemlig fått dilla på thaimat..;)
Kokkå sa for siden:
Hei:)
Noen som vetom man kan bruke currypasta i middagen, evt chilipasta, eller er det fyfy med karber og sukker? har nemlig fått dilla på thaimat..;)
chili sa for siden:
Det kan du sannsynligvis, man bruker vel bare et par spiseskjeer,eller teskjeer,spørs hvor sterkt det er:)
Les på glasset og beregn hvor mye karber det blir i en spiseskje.
Kokkå sa for siden:
Takker for svar:) regna ikke med at det gjorde noe, men tenkte at hvis det var sukker i det at det var litt fy-fy....
Skal legge inn en god oppskrift senere;)
ingu sa for siden:
Hvilke butikker har disse pastaene? Og hvordan ser de ut, hvor står de? Har aldri funnet dem jeg...
Kokkå sa for siden:
De selger dem på mega bla. det er små glass, står med kokosmelken:) blue dragon, red curry pasta hetter den. Selges som grønn pasta og.
laget en nydelig thai-rett av denne til middag i dag!skal legge ut oppskrift senere;)
Kokkå sa for siden:
Det var forresten ikke sukker i denne, så da er den vel "lovlig":)
ingu sa for siden:
Tusen takk! :)
Carisma sa for siden:
De heter vel i egentlig paste, ikke pasta? Kanskje derfor du ikke har funnet dem :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.