trudern sa for siden:
Hvis jeg bruker oppskrifter her inne hvor det feks står splenda, men ønsker å bruke sukrin, -hvordan gjør jeg da med mengdeforholdet? Er det det samme?
trudern sa for siden:
Hvis jeg bruker oppskrifter her inne hvor det feks står splenda, men ønsker å bruke sukrin, -hvordan gjør jeg da med mengdeforholdet? Er det det samme?
Odde sa for siden:
Ikke i det hele tatt. Splenda er 600 ganger søtere enn sukker så det bukes lite splenda for å veie opp for vanlig sukker. Sukrin er ca 60.-70% så søtt som sukker, så man må bruke mer enn oppgitt sukkermengde.
Odde:)
trudern sa for siden:
Mulig jeg er dum, men da skjønner jeg ikke feks kakeoppskrifter her inne hvor det skal bukes 2dl splenda. Da må jo dette bli kjempesøtt da? Hvis dette søtstoffet er 600 ganger så søtt som sukker?
Odde sa for siden:
Ikke kjempesøtt, husk 2 dl splenda veier ikke så mye. Er ikke så veeldig flink til å omregne selv, men om du ser litt på oppskrifter med splenda/sukker så kanskje du får en aning.
Odde:D
trudern sa for siden:
Ok. Kjøpte en boks Splenda i dag, og forstår jo nå at den stort sett ikke veier noe. Så da gikk det opp et lys....:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.