< Tilbake til oversikten

Mozarellasticks

#1

Bee sa for siden:

Fra Cleochatras fantastiske blogg: cleochatra.blogspot.com/

Du trenger:

Mozarella i staver
1 vispet egg
Baconsvor (knust og tilsatt det krydderet du selv måtte ønske)

Rull mozarellastavene i egg og deretter i baconsvorstrøet. Strøet må trykkes litt forsiktig inn i osten, da det ikke holder og bare rulle osten i det.

Friteres i forvarmet olje 2-4 min første gang, og så 1-4 minutter til. Legges på et absorberende tørkepapir for at overflødig fett skal renne av.


#2

Fishi2009 sa for siden:

:sikle:


#3

blåbær sa for siden:

Virker kjempegodt! Kanskje knust baconsvor kan brukes på andre ting også? Tenker på panering av f. eks. kylling eller fisk.


#4

LilleM0r sa for siden:

Det er veldig godt som "crispy chicken".....mmmm
Det skal jeg ha til middag i dag, ble inspirert!


#5

Bee sa for siden:

Oj, det hørtes godt ut. :nam:


#6

Lines sa for siden:

friterer du eller kan du steke det i panne/ovn?
Er litt ukomfortabel med frityrsteking :o


#7

Bee sa for siden:

De bør jo dekkes av olje da. ;)


#8

LilleM0r sa for siden:

Jeg steker de faktisk ovnen - på et bakepapir. Spiser dem med forskjellige sauer - gjerne salsa og guaccomola.
Også ruccola, løk, paprika, tomater, ost......og en desj av rømme:p

Men det er sikkert også kjempegodt å frityrsteke dem - men jeg klare ikke osen.....


#9

Brukernavn sa for siden:

Jeg skjønte ikke denne, jeg...Betyr det at den først skal friteres i 2-4 minutter, så legges på et absorberende tørkepapir og så friteres i 1-4 minutter til? Hvorfor skal den friteres i to omganger?


#10

Bee sa for siden:

:lol: Jeg husker ikke hva meningen med det var. Er så lenge siden jeg lagde de.


#11

lucifine sa for siden:

Ooooooh nais!!!! vilha


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.