
sirimor sa for siden:
30 gram soyaflokker - finmalt
20 gram glutenmel
30 gram soyaprotein
1 ss fiberhusk
30 gram valnøtter - ganske finmalt
100 gram macademianøtter - finmalt til smør
125 gram sukrin
26 stk. knuste suketter
2 ts. bakepulver
1 ts. vaniljefrø / eller innholdet av en vaniljestang
3 ss. bakekakao
130 gram seterrømme
100 gram smeltet meierismør
6 store egg
1 dl. kremfløte
Bland sammen det tørre. Bland sammen det våte i en annen bolle.
Hell det tørre i det våte - blandes godt.
175 grader, nederste rille, 40 - 50 minutter. Prøv deg fram.
Liten langpanne, eller liten springform,- 20-22 cm. Bakepapir i bunn.
GLASUR
200 gram Philadelphia naturell + 130 gram usaltet meierismør,
romtemperert, men ikke for mykt.
2 ss sukrinmelis
16 knuste suketter
2 ss. bakekakao
Ikke pisk for lenge, da skiller (korner) det seg.
Lykke til!