< Tilbake til oversikten

Hurtigvin (mye sukker i den?)

#1

marchus sa for siden:

Etter det jeg forstår så utsetter vin ketosen, mitt spm er denne hurtigvinen alle kan kjøpe på europris, med 4-5 kg sukker i, hva skjer med sukkeret, brytes dette ned eller endres, eller ender du opp med 5 kg sukker i kroppen?


#2

Kanutten sa for siden:

Da jeg lagde vin for mange herrens år siden pleide jeg å la vinen gå heeelt ut; til det ikke var en eneste plopp igjen. Målte da med sånn oechslevekt for å finne ut hvor mye restsukker som var igjen i vinen. Hvis den måtte søtes opp igen søtet jeg den opp med diabetikersukker (!!) Og vinen ble faktisk krute god den :p

Sjekk også DENNE linken! Står endel der.. Men som sagt, lar du vinen ploppe seg fullstendig ferdig så skal det ikke være mye sukker igjen i den, og ei slik vekt som nevnt ovenfor kan fortelle deg nøyeaktig HVOR mye sukker det er snakk om.

Æhhhhh sukkeret brytes ned... Det brukes til alkohylproduksjonen.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.