< Tilbake til oversikten

Ørret med pesto

#1

trillian78 sa for siden:

Denne oppskriften er så enkel at den nesten ikke kvalifiserer til å være en oppskrift.

Passe mengde ørretfilet med skinn. Legg ørretfileten i smurt ildfast form med skinnsiden ned. Smør et lag med pesto på den skinnfrie siden. Stek i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter (kan også bakes i folie).

Jeg pleier å spise dette med f.eks. blomkålris, et par kokte blomkålbuketter og en dæsj med rømme.

Kjempegodt, veldig enkelt og raskt.


#2

sirimor sa for siden:

Mmmm...det hørtes deilig ut. Elsker laks!
Denne skal jeg helt klart prøve.
Takk for enkel oppskrift:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.