< Tilbake til oversikten

Beste lavkarbokake som kan serveres "vanlige folk" uten å måtte forklare

#1

Up-and-down sa for siden:

Min tur å ha med kake på nyjobben. Jeg går på lavkarbo, men snakker ikke så høyt om det fordi jeg ikke skal ta av så mye og jeg orker ikke få så mye reaksjoner. Men hva gjør jeg nå når det er min tur å ha med kake? Mange oppskrifter er jo gode, men litt alternative.... slik at de liksom må serveres sammen med en forklaring på hvorfor de smaker litt annerledes.

Noen forslag til kake som kan serveres som den er? Tenkte kanskje på Gerds ostekake. Den virka jo ganske normal - eller er bunnen der for "sær"?


#2

Gracella sa for siden:

Gerds ostekake er bare god og ikke "sær" i det hele tatt. Faktisk synes de fleste at den er kjempegod og ber om oppskriften.


#3

Up-and-down sa for siden:

Da tror jeg det blir den. Helt ok å servere en kake med litt annerledes bunn enn vanlig ostekake. Og jeg kan jo bare si det er gele i den, ikke si lett-gele.


#4

quebec sa for siden:

hvorfor si noe i det hele tatt? vent til senere iallefall :)
det er utrolig gøy når folk i ettertid blir gjort oppmerksom at den knallgoe kaka faktisk var lavkarbo :)

og den ostekaka er superdupergod :)

men jeg kan og anbefale sjokoladekaka black sunday som ligger her inne :)


#5

sirimor sa for siden:

Jeg har tatt med blant annet Gerds ostekake på jobben, og det ble veldig godt mottatt. Alle spiste og skrøt av kakene og lagersjefen ville til og med ha oppskriften!

Jeg hadde også med Nannahs eplekake og en sjokoladekake som jeg hadde komponert selv. Alt ble spist opp.

Sjokoladekaka skal jeg legge ut under oppskrifter her, bare jeg får somla meg til det..tid. Har tenkt på det lenge, men:o


#6

Gracella sa for siden:

Black Sunday har jeg også servert på jobben med stort hell.
Til den hadde jeg en skål med bringebær og en skål med rømme.
Krem går også helt fint, men den syrlige rømmen (og bringebæra) passer så godt til den søte sjokoladekaken!
(men jeg må si at jeg passet litt på at ingen spiste for mye av den - vil ikke at noen skal tilbringe resten av dagen på do, he, he)


#7

Up-and-down sa for siden:

Det ble Gerds ostekake, med gele av Fun Light Lime e.l. Har laget den i tre forskjellige sammenhenger og over alt har den blitt godt mottatt. I går var det spesielt artig, for jeg serverte den på en kafe og en kunde spurte forsiktig om det var mye sukker i den, hun hadde nemlig diabetes 2. :-)


#8

Carisma sa for siden:

:D

Jeg var på kafe nede i sentrum av trysil i fjor, og der hadde de sånn ostekake man kunne kjøpe biter av, med en diger lapp med Sukkerfri" klista over. Ble kjmepepositivt overrasket :ja: God var'n også :)



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.