Jeg går på induksjonskur (Atkins), og jeg har en rekke spørsmål som jeg lurer fælt på, og jeg håper at noen tar seg tid til å svare. :)
Kan jeg bruke johannesbrødkjernemel på dette tidspunktet i kuren?
Kan jeg bruke Sukrin nå, og hvis jeg kan, er det (stor) sjanse for å falle ut av ketose? Dette lurer jeg en del på siden jeg falt ut av ketose i dag på pga Atkins bar, presterte å spise to stk. :o Så det holder jeg meg i hvert fall unna i fremtiden.
jeg har brukt jbk uten problemer og også sukrin. ingen av dem inneholder karbs. Men atkins promoterer så "ren" mat som mulig. jeg har også opplevd at bars nok tas opp mer enn det som angis som netto karber........ og hiver meg ut av ketose.
Dette med frø i forhold til induksjon er litt relativt da. Er det ikke mer snakk om typ solsikkefrø og sånn? Grønnsaksfrø spiser man uansett (er jo frø inni squashen, tomaten, agurken og auberginen for eksempel)
åja sant :D men da er det jo ihvertfall ikke noe prob.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.