< Tilbake til oversikten

Hvitløksbaguetter

#1

limala sa for siden:

noen som har ett bra alternativ til hvitløks bagetter?


#2

isabella sa for siden:

Tja - det er jo en oppskrift på rundstykker her inne, muligens du kan tilsette hvitløkspulver i dem? Tror det er oppskrift på et eller annet "lyst" brød her inne, burde være mulig å enten bake den med hvitløkpulver i, eller ta en skive og legge på hvitløkssmør og varme litt i øvnen?

Eller hvitløk oopsier?


#3

Maimor sa for siden:

Jeg lagde ostechips med hvitløkspulver på i går. Bare delte ferdig skivet ost i 4, strødde på hvitløk og stekte på bakepapirkledd plate i ca 5 min til det boblet godt inni der. Treåringen elsket det også.


#4

luringen sa for siden:

proteinbrødet til benedicte kanskje ? med hvitløk i?


#5

Adriane sa for siden:

Ingis bollerundstykker.lettere modifisert! De bruker jeg til reker. Lager i brødform. Brødet blir helt lyst - som loff.

INGIS` SUPERDUPERGODE BOLLERUNDSTYKKER:

5 ss soyaprotein
3 ss kruskakli
5 ss Creme Fraiche
4 egg
100 gr smøreost
4 ss bakemix
2 ts bakepulver
50 g smeltet smør
4 ts Johannesbrødkjernemel

Kjør alt sammen i food prosessoren til det blir en klissete men litt fast røre :p (tannpasta???)
Deretter formet jeg boller med to spiseskjeer, og satte dem på bakepapir. Muffinsformer kan sikkert brukes, men jeg hadde ikke...

Jeg fikk 14 bollerundstykker :D

Stekes på ca 175 grader midt i ovnen i ca 20 min.


#6

xeena82 sa for siden:

Jeg bruker å skjære vanlige brødskiver av lavkarbo brød, og smøre på vanlig smør og drysse på hvitløkspulver (kan også bruke hvitløkssmør man får kjøpt på butikken) å det blir KJEMPEGODT!!! :D

lagde tapas og gjorde det :

skinnyshepherd.blogspot.com/2008/10/tapas.html


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.