Kjøpte et par pakker mama lupes før jul som jeg ikke har brukt før idag.
Leste gjennom endel ideer til hva jeg skulle bruke dem til og idag lagde jeg pizza.
Tortilla bunn, ketchup (neste gang blir det hjemmelagt tomatsaus, men det var tomt i frysen), biff, løk, sopp og ost. Pizzakrydder og litt olje rislet over.
NYDELIG! Nå blir det pizza fremover. Har laget oppsie pizza men godt med litt variasjon.
Vet de også kan brukes som wraps. Skal jeg bare bruke dem slik de er da?
Må de "mykes opp" først?
Jeg har også laget pizza av de tortillasene, både de og vanlige tortillas. Funker helt ypperlig og smaker kjempegodt. :D Pitabrød funker enda bedre, men de får jeg ikke tak i noen steder. Lavkarbo-sorten, altså. Lavkarbopikene får dem vel inn med tid og stunder, da skal jeg prøve dem.
Ikke de hun snakker om, Mama Lupes. De er lavkarbo og inneholder vel 3 karber per tortilla. Selges på www.lavkarbopikene.no og andre nettbutikker med lavkarbo-varer.
Må innrømme det ikke er så mange lav karbo produkter jeg har vært fornøyd med. Har forsøkt majo og peanøttsmør (Walden Farms) men det syntes jeg var heller pyton.
Litt derfor jeg har ventet med å forsøke tortillaene. Men angrer ikke på det kjøpet.
Men et spørsmål. Dersom jeg skal bruke dem som "brødskive", skal jeg bruke dem slik de er? Uten at de må forberedes på noen måte - de virker kanskje litt tørre.
Oppbevar dem i kjøleskapet. Jeg synes de er best om jeg varmer dem litt før bruk, så de er mykere. Det gjør jeg selv om jeg skal spise dem kalde senere, som wraps, feks. Vet ikke om det er psykisk, men jeg synes de har bedre konsistens og smaker bedre da.
Takk for det. Varmer dem jeg også - kanskje psykisk men jeg synes også de virker tørre.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.