< Tilbake til oversikten

Koteletter i form

#1

luringen sa for siden:

Denne fant jeg på "mitt andre hjem; (anna forum)
Tilpasset den til oss: namnam
Koteletter i fat

Dette trenger du:

Koteletter, bacon,tomatpure, fløte, JKBM, buljongterninger, aluminiumsfolie.

  1. Sett stekeoven på ca 200 grader.

  2. Ha ca 2 liter vann i en gryte, og sett den på varme.

  3. Ha så i ca 8 buljongterninger (vanlige i gullfarget eske)

  4. Stek så kotetelettene og baconet. Fettet du har igjen i stekepannen når du er ferdig tar du oppi gryta med vannet og buljongen. Dette gjør endel av smaken.

  5. Ha så i et lite glass tomatpure i pannen og rør rundt.

  6. Ha i 3 dl (mat)fløte og litt JKBM, og rør rundt.
    ( skulle sausen bli for tynn nå, har du bare i litt mer)

  7. Legg kotelettene og baconet i en ildfastform, og tøm over sausen. Sausen skal dekke alt
    kjøttet. Ha aluminiumsfolie over, og sett i ovnen.

  8. Jo lenger den nå får stå i ovnen, jo bedre blir den. Jeg lar den ihvertfall stå 1.5 til 2 timer.


#2

Mjauritz sa for siden:

Takk for tipset, skal prøves!!


#3

Eljo66 sa for siden:

Mmm, hørtes godt ut, men det står ikke hvor mye bacon og koteletter det er her. Litt greit og vite for å finne ut hvor mange denne retten er til.


#4

luringen sa for siden:

tja...jeg hiver oppi 6-8 stk. Og bruker en pakke med stripebacon eller en halv pakke baconbiter


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.