< Tilbake til oversikten

Enormt møre og gode koteletter!

#1

Camz sa for siden:

[LEFT]Jeg lagde alltid denne før jeg begynte med lavkarbo, men de passer jo ypperlig nå uten poteter.

3-4 porsjoner:

4 nakkekoteletter
En liten halv løk
En stor dæsj smør (ca 50g?)
Salt og pepper

Ta først salt og pepper på kotelettene. Deretter legger du de i en stekepose sammen med smøret og løken. Jeg bruker løkringer for da får man smaken av løken når man steker dem, men kan ta bort løken når kotelettene skal nytes :p

Disse stekes i en langpanne på 125-150 grader i 2-2,5 time.
Da blir de veldig møre :D:D

Jeg spiser de med blomkål og rosenkål og heller over smøret/kraften fra stekeposen. Kjempegodt :hungry:
[/LEFT]


#2

balloon sa for siden:

Hørtes kjempegodt ut! :D


#3

Shamu sa for siden:

Dette skal vi ha i dag. Gleder meg!


#4

Kanutten sa for siden:

Og hvis man siler kraften og koker den tykkere med fløte får man en nydelig saus!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.