Sikkert verdens teiteste spørsmål, men jeg spør for sikkerhets-skyld:
Men går det greit å leve utelukkende av fisk ?
Grunnen til at jeg spør er at jeg har spist bare fisk til alle måltider i en uke nå fordi det kommer en fiskehandler inn der jeg bor som selger fisk som er fisket samme dag til en svært billig penge. 2 store torskefileer til 50 kr, 1 er mer enn nok for en dag ! Pluss at denne fisken er utrolig mye bedre enn den som har ligget i frysen i 3 uker på rema...
Noe næringsstoffer som finnes i grønnsaker / kjøtt jeg absolutt bør ha i tillegg ?
Jeg levde utelukkende på fisk (altså i tillegg til grønnsaker) i halvannet år, stort sett laks, ettersom det er en fet fisketype.
Jeg vil ellers anbefale makrell og sild, viktig å få i seg nok fett, torsk og sei er magrere, og vil ergo ikke mette ilke mye.
Veldig godt med Sandefjordsmø og rømmedressing og sånn, da! Og fersk fisk, det har ikke fått siden barndommen da tanta mi bl.a jobbet på Femund fiskarlag :D
Ja dette er egentlig ikke noen "planlagt kur", er mer at det er svært billig og utrolig godt + det samsvarer bra med lavkarbo prinsippet :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.