Jeg brukte den mørke fra Sukkerfritt.com som jeg kjøpte på Rema. Ville helst brukt Anton Berg sin sukkerfrie, men den hadde jeg ikke akkurat da....men syns den er best. Du kan seff bruke den lyse også, hvis du liker lys sjokolade best, eller blande....:p
Jeg har prøvd å søke for deg, men finner ikke ut av det....Jeg kjøper min på Rema, og Meny og Ultra. Har du ingen av de butikkene i din nærhet? Også har jeg hørt rykter om at den skal ut av sortimentet til Anthon Berg, men vet ikke om det stemmer....;-(
jeg bakte denne med masse pecannøtter, litt hasselnøtter og mandler, funka bra, men kaka ble ikke så søt, jeg har skjært den opp i små biter, så snackser jeg litt på en bit når jeg er sugen på noe!
tenker at denne kaka kan brukes som en bunn, for det hadde kanskje vært supert med noe smørkremsjokoladetekrem over! har lyst til å eksprementere litt med noe sånt!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.