< Tilbake til oversikten

Vannbakkelsoopsi

#1

Vekt 76 sa for siden:

Jeg har tidliglere funnet en oppskrift på fylte Vannbakkelsoopsi med krem og lune bjørnebær. Jeg har tenkt å servere det i morra når jentegjengen kommer på besøk.

Men er det noen som vet om disse kan lages i dag, og at de kan stå til i morra?

Det er oppskriften med egg, bakepulver og kremost. Det står i oppskriften at de skal avkjøles, men om de kan stå i kjøleskapet natten over står det ingenting om. Noen som kan hjelpe meg?


#2

Areola sa for siden:

De blir litt tørrere etterhvert, men det er ikke nødvendigvis dumt. IKKE ha de i kjøleskap, da blir de svampete. Ha de på kjøkkenbenken, uten boks eller pose el.


#3

Vekt 76 sa for siden:

Okei. Og de skal jo deles og ha krem på de. Så d hjelper vel om de blir litt tørre. Er så greit om jeg kan gjøre noe ferdig i dag :-)


#4

Kitt sa for siden:

Karbosara har en fantastisk variant på disse med vaniljekrem eller noe. Spør inne hos henne, da vel! Finner ikke oppskriften noe sted.


#5

Mjauritz sa for siden:

Jeg personlig ville ha ventet i det lengste med å lage disse, mine blir ivertfall litt seige - og smaker best nystekte synes jo jeg!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.