Jeg har tidliglere funnet en oppskrift på fylte Vannbakkelsoopsi med krem og lune bjørnebær. Jeg har tenkt å servere det i morra når jentegjengen kommer på besøk.
Men er det noen som vet om disse kan lages i dag, og at de kan stå til i morra?
Det er oppskriften med egg, bakepulver og kremost. Det står i oppskriften at de skal avkjøles, men om de kan stå i kjøleskapet natten over står det ingenting om. Noen som kan hjelpe meg?
De blir litt tørrere etterhvert, men det er ikke nødvendigvis dumt. IKKE ha de i kjøleskap, da blir de svampete. Ha de på kjøkkenbenken, uten boks eller pose el.
Jeg personlig ville ha ventet i det lengste med å lage disse, mine blir ivertfall litt seige - og smaker best nystekte synes jo jeg!!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.