< Tilbake til oversikten

Atkins var ikke fet!


#2

Summer sa for siden:

Nei han var nok ikke fet... :)
88 kg er ikke akkurat fet...
Men en vektøkning på 30 kg. på 9 dager...:eek:

Det er vel kansje ikke usansynlig når vi tenker på at han hadde hjertetrøbbel- de kan ha enorme mengder med vann i kroppen, og særlig når han ble liggende i koma..
også var det nok også sukker i den intravenøse næringen de gav ham... -En mann som sikkerthar lagt på 30 gram karbo de siste 30 årene... ;)

Også sier jo han legen på slutten av artikkelen at de kan ha kjørt i ham ekstra mye væske i tillegg i håp om å vekke ham...


#3

rsy sa for siden:

Man gir jo vanligvis sukkervann/glukose intravenøst når man havner på sykehus. Forundrer meg ikke om det var dette som tok livet av han.....

Hvis han har levd på 30 g karbo om dagen må dette ha vært en overdose glukose for mannnen.

RSy


#4

Iset sa for siden:

blir så forbasket irritert og rasende over medias tolkning av denne saken (og andre). dette har jo ført til at mange er blitt skeptiske til Atkins, samme som da den engelske jenta døde, etter å ha fulgt Atkinsmetoden. da døde hun plutselig av Atkins kuren. herregud, de kan jo ikke slenge sånt ut uten å sjekke fakta først.... jenta døde jo ikke av Atkins, men hun fulgte ikke rådene han gav, og hadde alvorlig mangel på kalium bla.

jeg blir rasende!! :mad:#6

Iset sa for siden:

ja der stod det jo at han este ut pga vann og intravenøst. at ikke media kan sjekke fakta før de buser ut med ting.

men hva er "cardiomyopathy"? skjønner at det er noe med hjertet altså.


#7

Silvandar sa for siden:

Skadet hjertemuskel som medfører at hjertet får nedsatt evne til å pumpe blod. Dette kan skyldes alkohol og andre dårlige livsstilsvirkninger, men i tilfellet Atkins sies det at det var virus som var skylda.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.