< Tilbake til oversikten

Kan jeg bruke cc istedet for creme fraiche?

#1

benam sa for siden:

Kan jeg bruke cottage istedetfor creme fraiche i denne oppskrifta???

Det PERFEKTE ketolysebrødet! 2,24 g karbo per 100 g!
4 egg
1/2 boks Creme Fraiche
1,5 ts bakepulver
4 ss linfrø (som de er)
60 g kruskakli
50 g sesamfrø (som de er)
45 g solsikkekjerner (som de er)
3 ss olje

Visper eggene sammen først, og blander så bare resten i. Rører det sammen med en vanlig visp og heller i form m bakepapir. Så enkelt som det kan bli! Steker v 180 grader i 55 min på nederste rille. Syns de blir veldig gode, ikke bløte, men saftige.



#2

maysa sa for siden:

ja det kan du..vennina mi gjør det..gjør detmere fuktig sier hu


#3

benam sa for siden:

Takk skal du ha, da setter jeg i gang:D


#4

Tone-G sa for siden:

Dette brødet er mye bedre enn lollypop brødet faktisk.. Mye mere brød:ja:

Dessuten setter det magen igang :)

Billig er det også:ja:

Kan hende det er fordi det ikke er så mye egg i det:ja:


#5

Sirius sa for siden:

Enig. Jeg bruker av og til Kesam i steden også. Kommer an på hva jeg har.


#6

benam sa for siden:

Nå har jeg prøvd med begge deler, både CC og CF. Begge deler smaker godt.:) Men brødet med CF henger mer sammen, det var lettere å skjære i tynne skiver.Kanskje litt fyldigere smak også :D:D


#7

Tone-G sa for siden:

Det henger ennå bedre sammen etter en natt i kjøleskapet også:ja:


#8

Siss1 sa for siden:

Og hva er karbinnholdet i denne oppskriften? Fint hvis de som legger ut oppskrifter får med det, det er så kjedelig å sitte å regne ut...;-))


#9

Jabba sa for siden:

Dette brødet liker jeg også veldig godt !!! Nydelig med massevis av grov leverpostei på!!!


#10

Carisma sa for siden:

Hmm, det står i første linje tror jeg.... ;)


#11

benam sa for siden:

Ja riktig det :D:D!


#12

Aphrodithe sa for siden:

Jeg syns det blir alfor kompakt med CC i, så jeg bruker Kesam istedetfor. Syns det ble bedre smak med Kesam en Creme Fraishe også.


#13

benam sa for siden:

Oj det skal jeg prøve neste gang!
Det ble foreslått på en annen tråd og at man kunne tilsette valnøtter, hakka sådanne;
Jeg føler faktisk at jeg spiser skikkelig brød nå, det er deilig å ha noe under gulosten og paprikaen. :D:D


#14

benam sa for siden:

Hvor lenge kan dette brødet ligge i kjøleskapet??


#15

trollfjord sa for siden:

Smakte godt! Men savnet salt og tilsatte 1 ts.


#16

luringen sa for siden:

ja du kan bytte ut med både kesam, rømme, cc...og ha i nøtter, eller krydder..


#17

Veggpryd sa for siden:

Dette brødet er helt nydelig! Jeg har bakt det ørten ganger. Er det ikke proteinbrødet som Amariel la ut her for en stund siden? Nå må jeg bake igjen, så jeg har matpakke til uka. :) løper på kjøkkenet


#18

Aphrodithe sa for siden:

Det er kun meg som spiser dette her i huset, og jeg spiser 1 brød opp på 1 uke og et par dager. Det er like saftig og godt til siste skive :) Så det holder ei god uke, og kanskje lenger i kjøleskap :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.