< Tilbake til oversikten

Ingers rugbrød?

#1

Moljesir sa for siden:

Er helr "fersk" i gamet her, så må bare spørre meg frem! Går det an å spise Ingers rugbrød? Merker at det er en utfordring uten brød (mht tid) så greit å kunne ty til det når man er på farta osv.. Ellers har jeg merket meg andre brødoppskrifter, men hadde vært greit å ha "lov" til å spise kjøpebrød også...


#2

Carisma sa for siden:

Ingers Rugbrød har alt for mye karbohydrater for noen som helst versjon av lavkarbo. :ja:

Jeg vil råde til å forsøke å finne alternativer til brødmat. Det går likemye på å endre vaner som å legge om kosten :)


#3

Moljesir sa for siden:

Ok, takk for svar! Merker at det er uvant å bruke mer tid på planlegging/tilbereding av mat, men det blir vi nok fort vant med :) Mannen min sverger også til denne kosten nå, så litt enklere da :)


#4

Carisma sa for siden:

:ja: det er litt innvakla i starte. Min redning er å lage planer, for minimum 3 dager fram. Da kan jeg handle inn og ha i hus, samt lett bytte om det passer bedre med rask mat en dag og treg neste osv.. :)


#5

Moljesir sa for siden:

Smart :) Sitter allerede med en liten plan for helgen, mannen var ikke fremmed for ostelasagne til middag idag!LOL


#6

elian sa for siden:

Fin, sammalt hvete er hovedingrediensene i Ingers rugbrød... Rart at det skal være så slankende... :rolleyes:

Ketolysebrødet kan du bake da :)


#7

elian sa for siden:

Eller kanskje ikke hvis du følger Atkins.... :confused:


#8

Lic sa for siden:

Bruk grovere mel der det er fint mel. Så blir det bedre og mere mettende:)


#9

Nannah sa for siden:

Det hjelper ikke med grovere mel...det har fremdeles alt for mange karber...
men det finnes masser av gode brødoppskrifter her da:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.