< Tilbake til oversikten

Johannesbrødmel,hva brukes det til nå igjen??

#1

benam sa for siden:

Hei!
Var tilfeldigvis innom en Life butikk i dag, så slo det meg plutselig at jeg skulle spørre etter Johannesbrødmel.
Har sett det nevnt så ofte her inne. Endte opp med et glass (75g)og nå lurer jeg litt på hva det brukes til. Det er vel ikke bakst? siden det var så lite glass mener jeg...
Hva brukes det i stedet for??:):) Takk for svar hvis noen vil være så snill å svare
[font=Comic Sans MS][/font]


#2

Gerd sa for siden:

Som jevning i sauser, til vaffelrøre osv :)

Scroll helt ned til bunn av siden her, så finner du fler tråder om jbk :ja:


#3

valleygirl sa for siden:

Det er til fortykning av deiger, rører, sauser osv. Her inne er det ofte forkortet JBK, så det er bare å søke i oppskriftene, så finner du mange tips. Jeg har f.eks. brukt det i vaffel- og pannekakerøre.


#4

benam sa for siden:

Hjertelig takk til dere!!!:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.