
elian sa for siden:
1 moden avocado moses
1/2 boks Creme fraiche
2 ts knust hvitløk (jeg bruker den ferdige på glass)
litt salt og pepper
Bare bland alt og hell over salat. Nydelig :)
elian sa for siden:
1 moden avocado moses
1/2 boks Creme fraiche
2 ts knust hvitløk (jeg bruker den ferdige på glass)
litt salt og pepper
Bare bland alt og hell over salat. Nydelig :)
scartz sa for siden:
ooh, hørtes nam nam ut! :D Det hvitløks"krydderet" så jeg i butikken igår.. altså tørket hvitløk i biter i krydderglass. Smaker det likt vanlig hvitløk? Hadde jo vært ufattelig mye enklere :)
Kitt sa for siden:
Bruker det masse. Ingen som har klaget enda!:p
kirrino sa for siden:
mmm.. hørtes godt ut! Kan man bruke rømme istedenfor creme fraiche? Med litt sitron i blir det nesten som guacamole:)
PrøveKanin sa for siden:
Hørtes digg ut :)
elian sa for siden:
Jeg bruker ikke tørket, men knust i olje på glass. Kjempegodt og sååå enkelt! :)
elian sa for siden:
Ja det kan du helt sikkert :) Det er jo nesten helt det samme :) Kan tenke meg denne er god med litt finhakket rødløk og papsika oppi også.
Lines sa for siden:
Hørtes digg ut ja!
Noen ide om holdbarhet på denne?
Single lady vettu:D
elian sa for siden:
Si det... Avocado blir jo fort brun, men er usikker på om den blir det når den er blandet på denne måten...?
Skulle tro den ville holde 3-4 dager..
Men jeg og gubben spiste opp hele denne posjonen til ETT MÅLTID VI :p
Helte den over et stekt kyllingbryst og masse salat, fetaost, sukkererter etc :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.