< Tilbake til oversikten

Bare spis egg



#3

Lava sa for siden:

:lol:

da jeg var liten pike, sa min mor at: det er ikke farlig med deg,
du spier jo bare plommen.. det var hviten som var "farlig" ...

Egg er godt!


#4

elian sa for siden:

Ja, da spiser i hvertfall jeg 2ukers-rasjoner på EN dag :D


#5

Summer sa for siden:

:dulte: Da er vi to.

#6

Fnutte sa for siden:

Ikke hver dag vel?????? Å da, hadde jeg blitt lei egg asså. Spiser en del egg jeg også asså, men tror ikke jeg kommer opp i 6 egg på en dag. :D

[ATTACH]5684[/ATTACH]


#7

Gracella sa for siden:

Jeg kan ikke skjønne at det går an å bli lei egg, he, he.
Jeg spiser heller ikke seks egg om dagen vanligvis, men det kan fort komme opp i det.
Det er bare å lage omelett til frokost og lunch det, så er det glatt seks egg allerede :D.
Lollipop-brød med litt kaviar og minst ett egg pluss majones er den beste måten min å starte dagen på.
Kan gjerne ha et egg ved siden av også - med smør på- mmmmmmm :p!!


#8

lura sa for siden:

egg er jo himla godt;)


#9

sirimor sa for siden:

Ja, egg er veldig godt, ikke lei ennå:D


#10

Tone-G sa for siden:

Nå skal jeg straks hive inn på en omelett med masse bacon og ost:sikle:

Det går jo ikke ann å bli lei egg..

Dette spiser jeg ofte
Omelett
kokt egg
stekt egg
pannekaker
eggsalat med majones og løk
Å masse masse mer:)

Hva skulle vi gjort uten egg?


#11

Fnutte sa for siden:

Er ikke lei egg enda jeg heller asså men må ha variasjon. Spiser jeg egg til frokost (omelett eller kokt egg) så vil jeg helst ha noe annet utover dagen.

Veldig enig i at egg er en perfekt måte å starte dagen på. Men 6 egg da tror jeg at jeg hadde krepert ;):D

Lager jo ikke brødet og sånt heller så går ikke noe egg der. Men derimot bruker jeg egg i litt annen bakst innimellom.


#12

Going down! sa for siden:

Hei.
Når vi snakker om egg: Hvorfor er det mer karbo i "kjøpe-egg" og litt mindre karbo i de eggene som hønene i hagen legger?

Jeg blir heller ikke lei av egg! Og de som kommer fra hønsehuset er 1000 ganger bedre enn de vi kjøper i butikken.:spisesnak


#13

Gracella sa for siden:

Så er det disse halve, kokte eggene hvor plommen er tatt ut, most og blandet med rømme/majones + krydder og så sprøytet tilbake i eggbåten.... ooooooOOOOOOoooooo Når vi får det på jobben, så må jeg beherske meg for å ikke ta alt :o. Da tar jeg et par på fatet, spiser de mens jeg plukker annen mat og så kan jeg ta et par til...
Vel, det er jo ikke hver dag, det da !!:D


#14

Chunky sa for siden:

Og hvor får du tak i hagelagte egg? Jeg skjønner at det er et utrolig dumt spørsmål hvis det viser seg at du har ditt eget hønsehus, men jeg har aldri sett eller smakt noe annet enn egg fra pappkartong. Til gjengjeld har jeg spist 2-4 egg i forskjellige varianter hver bidige dag siden 5. januar. Er fortsatt ikke i nærheten av å bli lei :)


#15

Carisma sa for siden:

Vi fikk egg fra naboen før, som hadde hønsehus. Men jeg orka ikke spise de for det var så mye mus i hønsehuset alltid :rolleyes: Jeg har alltid hatt ett litt anstrengt forhold til mus.... Aner ikke hvorfor egga fikk lide for det, kanskje jeg trodde det skulle komme en ut av egget? :eek:

Men tror karboinnholdet kan komme av at de som ikke er hagehøner lever på kraftfor framfor natulig fòr. :confused:

Men for de som har mulighet til å få tak i det: Toten-egg!


#16

PrøveKanin sa for siden:

3 :)


#17

Photobscura sa for siden:

Jaha, denne artikkelen er fra februar 2009, men egget har da vært friskmeldt i årevis?
Driver de å resirkulerer artikler på VG-nett? Det må stå dårligere til enn jeg trodde ...


#18

energibunten sa for siden:

hehe, og så sier professoren at inntak av mettede fettsyrer øker kolesterolet mange ganger mer enn litt egg. Jaja, inngrodde forestillinger, hehe.


#19

Finally sa for siden:

Hei!

Kan vi spise kaviar da?? Det er jo endel sukker i den kaviaren jeg har funnet i hvertfall! Kaviar er GODT!! Kan vi spise det så blir jeg GLAD!!:D


#20

Gracella sa for siden:

Nå er jeg egentlig ferdig med ketolyse og spiser mer karber.
Mills kaviarmix inneholder 8 g karber pr 100g, så et par striper på skiva går nok greit for min del.
Ellers tror jeg at ABBAs kaviar (-mix??) bare inneholder 5 eller 6 g karber pr 100 g, men den har de typisk ikke i butikkene her.
Selvfølgelig skulle jeg ønske at det ikke er sukker i den - men det er det og å lage meg egen kaviar er for tiden uaktuellt :D. (Med mindre noen har en oppskrift og det er veldig enkelt. Ser for meg at å få den inn i tuben blir litt pes, he, he)



#22

Going down! sa for siden:

Jeg har høner i hagen. Skikkelig koselig hobby, flere burde prøve det.
I fjor hadde vi ca 20 høner og måtte selge masse egg. I år har vi bare 7. Og nå spiser vi mye mer egg enn i fjor, så vi må kjøpe noen i tillegg.
Våre høner spiser verpefor + så mye de vil av gress, matrester, mark osv osv. De går ute hele dagen, selv nå på vinteren er de ute litt.
Ja, det er mus i hønsehuset. Men både kattene og hønsene spiser mus, så det er ikke så mye. Eggene er mye gulere og smaker mye bedre - og så er de mye ferskere også.
Jeg har hatt høns i nesten 6 år, og hadde jeg visst hvor lett og koselig det er, så hadde jeg hatt det mye tidligere. Det er ikke noe problem å ha i en liten hage heller. Har man naboer, må man kanskje droppe hanen -han kan bråke fælt :D
Bor du litt ute på landet, er det helt sikkert noen som har høns i nærheten og som selger egg.


#23

Carisma sa for siden:

Say what? :eek: Er høner rovdyr?


#24

Photobscura sa for siden:

Åh, jeg blir så sur når det kommer til kaviar, de har kommet med en lettkaviar, men er det mindre sukker? Nei det er mindre FETT! Bah.

Gjestekaviar (den på glass) har minst sukker. 3 eller 5 gram kh, tror jeg.

Ja, hurra for forskere som kan fortelle oss mange år etter at egg er ok, men de skal fortsatt synge på den samme metta-fett-visa :rulleøyne


#25

Going down! sa for siden:

Ja, de fanger og spiser mus. Og de spiser ALT borsett fra citrus(som de blir løse i magen av) og løk. Spiser de fisk, smaker eggene fisk. De spiser alle rester, grønnsaker, frukt, og kjøtt.


#26

Carisma sa for siden:

Jeg visste igrunnen at de var ganske altetende, men at de fanget annet enn mark var nytt for meg. Og vi har hatt broilere i flere år, så det burde det jo ikke være... skjønner st det var et par ting de skåna meg for ja :lol:
Men broilere er vel både latere og dummere enn verpehøns tror jeg.
Uansett gir jo det med fiskesmaken en ny verden av muligheter for de som er lei eggesmak da :D Er det andre ting som gir smak? Biff-egg, chiliegg, egg med gresk aroma osv? :lol:


#27

Photobscura sa for siden:

Hahaha :lol:, man lærer stadig noe nytt!


#28

danish sa for siden:

Ja. Sadistisk nok elsker de eggehvitter :geip:

De digger også kokosmasse, har jeg hørt. Eggene blir fulladet med Omega-3 hvis du gir dem litt linfrø (men ikke for mye; da dør de av blåsyreforgiftning).


#29

Veggpryd sa for siden:

Kan man få egg med musesmak også da? :sikle: :lol:


#30

energibunten sa for siden:

haha, mus smaker sikkert som kyllingkjøtt, hehe.

ja fisk, nei. Smakte måkeegg en gang. joho, det smakte fisk det... men noen liker det og.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.