< Tilbake til oversikten

Vegetarfarse?

#1

Elephanta sa for siden:

Jeg spiser ikke kjøttdeig, så jeg har brukt mye vegetarfarse (av soya) fra Hälsans Kök. Er dette noe som går an å spise på Lindberg? Hva med andre produkter i samme sjanger?


#2

maysa sa for siden:

jeg tror du må se på innholdsfortegnelsen...min ernæringsfysiolog har sagt at man kan spise soya produkter i lavkarbo men har ikke sett på innholdsfortegnelsen og orker ikke finne de in frysa nå..hvor mye protein,karb osv er det


#3

Kitt sa for siden:

Soya- diskusjonen er allerede tatt her inne!:eek:
Om du ikke har betenkeligheter med å bruke soya- produkter, må du nok gjøre som Maysa sier, sjekke innholdsfortegnelsen!


#4

maysa sa for siden:

hvor står soya diskusjonen henn...og er veldig mange bra soyaprodukter


#5

Elephanta sa for siden:

Har ikke pakken nå, men så på en pakke soyapølser som lå i fryseren; der var det 18 g protein, 7 g karber og 16 g fett. Hvordan er det sånn Lindbergmessig, tro.....? Jeg er vant til å tenke ketolyse, så jeg beveger meg fortsatt på utrygg grunn her inne :o


#6

Elephanta sa for siden:

Jeg har lest litt ang soya her inne, men sikkert ikke nok... Hva med soyanøtter, soyabønner, anbefaler ikke Lindberg disse?


#7

Kitt sa for siden:

Ha litt tålmodighet med meg!:p
Nå har jeg lett og lett og har i hvert fall funnet de to trådene jeg tenkte på

Soya og hormoner Fra post 7 og nedover

Linken jeg ville vise til, finnes selvfølgelig ikke lengre! Står nok i denne ene, tror jeg!;)


#8

Elephanta sa for siden:

Se der, ja. Takk, Kitt! Jeg ser jo at det er betenkeligheter med å bruke soya i mengder, så kanskje jeg uansett skal droppe den vegetarfarsen..


#9

Elephanta sa for siden:

Merker jeg er litt forvirret når det gjelder måten å tenke på også, ketolyse er så enkelt og greit, mens dette virker litt komplisert og skummelt... :p


#10

Kitt sa for siden:

For meg er det enten eller. Trodde jeg skulle klare lavkarbo, men det er alt for lett å skeie ut litt hele tiden!:o


#11

Elephanta sa for siden:

Ja, ikke sant? Det er det jeg ser for meg kan bli fallgruven når jeg går bort fra ketolyse; at jeg skeier ut litt for mye... Det er jo umulig på ketolyse, derfor er det liksom så safe. :snill:


#12

maysa sa for siden:

og spise soya fra soya bønner som vegfarse er ikke farlig ...det er nå forskjell på dette og bruke shaker.
såå seff som med alt annet trenger jo ikke overdrive ..alt med måte..noe soya er bra.


#13

Spirea sa for siden:

Få tak på quorn-farse istedet! Da slipper du å lure på hva soya gjør med kroppen. Funker kjempefint som erstatning for kjøttdeig i gryteretter, tacofyll, pastaretter..... masse proteiner, lite fett og null karber. DET må vel være noe? Selv er jeg helt sikker på at kroppen min ikke har bruk for soya, fytoøstrogener er bad news for folk som meg, med hormonpåvirkelig brystkreft. Jeg sverger nå fullstendig til quorn. :D


#14

aldrimerjollycola sa for siden:

den qornfarsen har kbh i seg, 4,5 pr 100 g
men smaker fortreffelig, da!! (laga av sopp)
aner ikke om den vegefarsen, den slutta jeg med for mange år siden, pga den er produsert i israel.. så jeg anbefaler qorn!! bruker den masse!


#15

Elephanta sa for siden:

Oi, har ikke fått med meg at den er produsert i Israel, men det er jammen nok et godt argument for å heller velge Quorn ;) Men har de den bare på Ica? Har ikke funnet den her i byen, men har ikke Ica i området, så har ikke fått sjekka der.


#16

danish sa for siden:

Er du antisemitt?

Quorn later til å ha et skremmende høyt fiberinnhold. Dessuten: hva er proteinkvaliteten? Det er uansett et interessant produkt.



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.