< Tilbake til oversikten

Torskerogn

#1

Anne Karin sa for siden:

Fersk torskerogn som er trukket i lettsaltet vann, 0 karber. kan eventuellt stekes i meierismør etterpå. Serveres med masse hjemmelaget remulade og/eller rømme, brokkoli og slangeagurk i eddik med litt sukrin og tabasco. Namm.


#2

Anne Karin sa for siden:

Huff, denne skulle jeg ha på mellommåltider??


#3

Gerd sa for siden:

Fixet :)


#4

screwball sa for siden:

Favorittmiddagen min gjennom hele oppveksten... dog med fy fy tilbehør men skiver med torskerogn stekt i smør er bare heeeeeelt utrolig godt!


#5

Vimpane sa for siden:

Takk for tipset:)

Altid på jakt etter nye mat ideer


#6

Jabba sa for siden:

Enig - torskerogn er kjempegodt!!! Jeg har imidlertid kun kjøpt på boks - men den er god den også. Også trekker den til seg MASSE meierismør når jeg steker den! Det er kult!


#7

Venus sa for siden:

Å det er lenge siden jeg har spist det!
Takk for at du minnet meg på det igjen :heia:


#8

Anne Karin sa for siden:

Hyggelig å vekke til livet minner om god mat:) Bokserognen er god den også men den inneholder litt potetmel, det er 5gr. karb i den mens fersk rogn inneholder 0, til gjenjeld kostèrn en formue, jeg måtte ut med 150,- pr kg. Det er sinnsykt. Man skulle bodd nordpå avogtil:) Vi smeltet meierismør sammen med fløte, seterrømme og litt fersk persille, det var ikke så galt det heller.


#9

Adriane sa for siden:

Koster vel kr 99,- rundt om kring i Oslo nå. Det er dødsgodt!
[color=purple][/color]
Stoore torskehoder er ogå snadder. LOL. Ingen hos meg vil se på når jeg spiser det. Men Sant:)


#10

Veggpryd sa for siden:

He he! Det hørtes kremt interessant ut! :lol:
Ei venninne av meg spiser grillede små ørrethoder som snacks i grillsesongen. Er det på samme måte du spiser toskehoder?


#11

Adriane sa for siden:

Niks. Små hoder høres ut som noe "knas":)

Torskehoder er "SLURP" og SMATT.:D

Hvor er kystnorge hen på lavkarbo tro??

AHA!! Alle er slanke, smekre og vakre..


#12

Anne Karin sa for siden:

For min del blir torskehodet litt for tøfft. Jeg bruker å koke ørret eller laksehoder til hønene mine så bruker jeg kraften som hovedbase i fiskesuppe, da blir alle glade:)


#13

Jeiform sa for siden:

Blåser liv i en gammel tråd, spiste dette for første gang i dag og det var nydelig!! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.