< Tilbake til oversikten

Hjeelp....dere med erfaring...

#1

cathrine sa for siden:

Hei igjen...:D !
Det er "bare" meg som maser litt på dere "erfarne"!!!
Jeg skal starte intro til søndag, men har to små men vesentlige spørsmål;
1.Hva slags pulver er det snakk om når det står "protein-pulver"? Er det et bestemt merke? Jeg har brukt protein-pulver, men samtlige innholder jo karbohydrater!?
2.Når jeg er ferdig med intro.delen starter jeg forsiktig med mer karboh., men hva gjør man når man er borte/ute å spiser o.l? Spiser man det som blir servert eller "plukker" man ut det som er greit? I tilfelle man spiser mer karboh. enn man skal, må man da ta intro. delen om igjen eller spiser man da som "normalt"(nå mener jeg sånn man skal spise under vedlikeholds-fasen) dagen etter?

Dette er litt vanskelig syntes jeg, siden det stadig er noe "sosialt"(med mat...)som skjer i tiden fremover!! Jeg mener at det er ikke alltid man vil "plukke"ut det som ikke passer, eller omvendt;) ...

cathrine


#2

Kristian sa for siden:

Proteinpulver skal helst være av den type som kroppsbyggere bruker og da med rundt 90% protein. Uansett bør du regne gram karbohydrat.Det sosiale med mat er fortsatt det verste med dietten. Det går jo an å ta med seg nøtter for det er slett ikke sikkert at du finner noe som passer til dietten. Selv bruker jeg å forsyne meg sist og spise bare litt av det som passer best og så spiser jeg heller mer når jeg kommer hjem.
Det lureste er nok å fortelle alle at du er på diett og når du da ikke engang smaker på kakene så syns alle at du er såå flink som er så flink til å holde deg til dietten.;)


#3

cathrine sa for siden:

Takk for tips...:)
Jeg blir såå glad når noen tar seg bryet med å skrive litt og gi litt råd og tips..
Men hva gjør du hvis du er ute på middag(restaurant)og "må" spise det du får servert? Tar du intro.delen om igjen? Eller går du bare tilbake til vanlig kost(uten karbo.)etterpå?
Har du en dag i uka hvor du "letter" litt på grensene?
Har hørt at noen gjør det..jeg gjorde det når jeg fulgte Lindberg-dietten, funker det med Atkins?
cathrine


#4

psilocybe sa for siden:

Så lenge du holder deg til den grensen, så gjør det ikke allverden om du tar deg en dag "fri" hver/annenhver uke. Jeg tror ikke jeg er alene om å tenke "jaja, bare en dag til", og så går det plutselig en uke før du legger fra deg potetene.


#5

Kristian sa for siden:

Jeg har den erfaring at hvis jeg skeier ut et måltid i uken så legger jeg meg ikke på meg av det men blir det flere ganger så går jeg fort opp i vekt.
Skeier jeg ut en gang hver 2.uke så gjør det ingentig og skeier jeg ut en gang i måneden eller sjeldnere så er det positivt for vektnedgang.
Dette er meg og det er slett ikke sikkert at det stemmer for deg.


#6

HP sa for siden:

Enig med Kristian og psilocybe

  • Det går fint å skeie ut litt engang i blant, men prøv å spise riktig like vel... mye fett og protein, det er det kroppen foretrekker etter introen, så lenge den får det sammen med litt sukker/potet så tar kroppen opp det først... ;)

Men når det er sagt, så er det er veldig viktig å være streng på introduksjonen. Det er bare 14 dager... (av resten av livet...)


#7

nalana sa for siden:

Det er viktig at du legger de første 14 dagene til en periode uten festligheter, for i denne perioden er den aller minste utskeielse svært ødeleggende. Etterpå kan man selvfølgelig lempe litt på reglene og lære seg selv og kjenne. Hvor grensen går mener jeg, mellom å holde vekten, legge på seg, eller fortsatt ta av vekt. Hvis du vet du må på steder hvor det blir vanskelig å ikke spise feil, er det bedre du venter med introduksjonsfasen til senere. Du kan jo i denne venteperioden allikevel holde deg til prinsippene mesteparten av tiden, og kanskje psyke deg opp litt til du for alvor skal gjennomføre introduksjonsfasen. Lykke til, uansett hvordan du velger å gjøre dette.

Nalana : )


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.