Hei. Helt ny på dette her.
Jeg har fått en oppskrift på brød som en venninne av meg har gått på. Har ikke noe med lavkarbo å gjøre, men hun har spsit dette på grunn av mageproblemer.
Er dette noe vi kan spise?
Rugbrød
1 kg siktet rug
1 kg sammalt rug
1 pk gjær
4 dl linfrø
6 dl solsikkekjerner
4 ts (strøkne) havsalt
2 - 3 dl olivenolje
1,8 dl lunkent vann
-heves i minst 3 timer, -og gjerne over natta.
-fordeles i 3 godt smurte brødformer.
-stekes på nederste rille i ca 45 minutter på 225'C
Denne oppskriften har jeg fått av noen også, og satt nettopp og lurte på karb innholdet :D Ser du har opplyst om det. Tusen takk :) Er det et stort brød eller??
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.