Kiwi har fått et helgetilbud som jo er helt genialt! Hver fredag har de et produkt av kjøtt eller fisk til fast pris 14,90! Forrige fredag var det ytrefilet (1 porsjonsstykke) og neste fredag er det laksefilet. Det har også vært kyllingfilet og skinkebiff og annet. Venninna mi kjøpte 10 biffer til den nette sum at 150,- kroner på fredag!
Løp og kjøp! Hilsen Iset, som skal fylle opp fryseren med laksefilet i helgen!
De har rikelig (de fyller opp en hel liten frysedisk), MEN folk hamstrer jo som gale så de blir som regel tomme etter kort tid. Jeg ville ikke ventet til lørdagen, for å si det sånn. Jeg går tidligst mulig på fredagen.
Var på kiwi i storgata (oslo) på fredag i halvfemtiden på fredag. Da var det godt med biffer igjen. Men det varierer sikkert veldig fra butikk til butikk da.
Hvor store er stykkene da? Jeg så det tilbudet en fredag for noen uker siden, da var det på svinefilet. Men kilosprisen ble totalt 149,- og det er faktisk ikke sååå billig.
Er det snakk om ytrefilet av okse så er det jo billig, men for laksefilet så er det langt høyrere kilospris enn det jeg pleier å betale.
Jeg tror de fyller opp flere ganger i løpet av helga. Sist uke var det kyllingfileet, den er billig til 14,90 for en. Oksemørbrad som var denne helga var sånn midt på treet prismessig, men veldig godt kjøtt!
Årh, jeg misunner SÅNN dere som har tilgang til Sverigeturer! Skulle vi satt oss i bilen og kjørt for å handle der, hadde det tatt oss minst 10 timer. :griiin:
trøsten til deg får vel være at på disse turene havner det mer enn bare mat ned i handlekurven. Noen av mine mange ekstra kilo får svenskegodiset ta skylda for :D
Når man regner på det så er det faktisk ikke så lønnsomt å reise over dit lenger. Man skal ha tunga rimlig rett i munnen for å komme igjen på pluss-siden.
En kilo bacon, kyllingbryst eller lammekjøttdeig til 54 kroner. Svine- eller storfekjøttdeig til ca. 30 kroner per kilo. Creme fraiche (36 %) til 30-33 kroner per liter. Fløte til 30 kroner literen.
Kjøttdeigen betaler jeg gladelig 50kr kg for hos min lokale slakter. Da vet jeg at jeg får ordentlig kjøtt. Og lammedeig til 55kr kg. De forskjellige svenske jeg har forsøkt (stort sett karbonadedeig) har vært så dårlig kvalitet og smak at jeg har vurdert å kaste mesteparten.
Kyllingfileeten har jeg samme problem med, de er trevlete og har en merkelig smak. Har forsøkt flere forskjellige merker der også, og vært nøye på å sjekke tilsetninger. Beltaler heller litt mer for norske, og fyser ned selv når det er tilbud på storpakker. Feks som hos Coop Obs! nå, 129 pr pk for 1100g.
Svinekjøttdeig er jeg i utgangspunktet skeptisk til både i norge og ellers, tror det er mye rart som går i den kverna! :D
Creme fraiche og fløte ser jeg nok at det kan spares på, emn så er det jo begrenset holdbarhet på det, så å kjøpe i store kvanta er uansett bortkastet :rolleyes:
Det eneste jeg sitter igjen med da, er rimmad sidfläsk, og kalkumfileeter. :o
Jeg får ofte med nok CF til to uker. På slutten av holdbarhetsdatoen blir den spist som yoghurt, evt. blandet med kjempebillig tyrkisk yoghurt (20 spenn per liter). Overskuddsfløten lages om til iskrem, eller kan fryses i isbitformer og brukes i supper. Dermed kan jeg kjøpe inn for mange uker om gangen.
Jeg har egentlig god erfaring med svensk kjøtt, bl. a. fordi det ofte er dansk. Jeg tåler dessverre ikke svin (jeg digger smaken, men svinekjøtt er ofte så gammelt at det er rikt på aminer). Trondhjem har dessverre ingen slakter (såvidt jeg vet). Sverige er fortsatt lønnsomt, ihvertfall for trøndere.
Av en eller annen grunn glemmer jeg dette tilbudet på fredager og lørdager, men kommer på det igjen i begynnelsen av uka. :rolleyes: Og så har jeg latt meg fasinere noe veldig av den dansen i reklamefilmen.
Sist fredag var det laksefilet her. Jeg kjøpte 12 stk. Filetene var helt nyyydelige, store og flotte. Gleder meg til å se hva som er nå på fredag. :hekta:
Entrecote liker jeg ikke, så jeg håper det er kylling eller biff.
benytter meg av dette selv,utrolig flott tilbud,og det er jammen mye godt.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.