< Tilbake til oversikten

Yoghurtmarinerte kyllinglår... mmmm....

#1

mofe sa for siden:

Dette er fra boken "Naturlig Slank" med Lindberg (s. 136)

Jeg har prøvd denne noen ganger nå, og det er nyyyydelig.. Har prøvd med waldrofsalat til, og funker greit det, men er bedre med en frisk salat.

Marinade til 4 kyllinglår:

1,5 dl naturell yoghurt
1 ss fruktose (oi, nå ser jeg at det står en spiseskje.. jeg har brukt teskje, og fungerte fint det også..)
1 ts salt
2 ss sitronsaft
1 fedd hvitløk, finhakket
1 ts ingefær
1 krm kardemomme (vet ikke hva krm er, så jeg bruker en halv teskje...)
1 ts malt koriander

Stekes i ovn ved 175 C i ca. 30 minutter

Bland alt, og hell den over kyllinglårene, så den dekker jevnt. La det stå i kjøleskapet i minst tre timer, gjerne natten over (jo lengre, jo bedre.)
Legg kjøttet med marinaden i ildfast form, dekk med aluminiumsfolie og stek retten.

YUM! :)


#2

aveline sa for siden:

Hei Mofedilla!
Vil bare smette inn med å si at krm betyr kryddermål....og er omtrent slik du målte det, en halv teskje.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.