< Tilbake til oversikten

Er ricotta mulig å spise?

#1

Happy H sa for siden:

fikk så lyst på en god salat m ricotta..
kan vi spise d på fedon?


#2

luringen sa for siden:

kan du nok ja. 3,4 kh pr 100 gr.
Kos deg


#3

Happy H sa for siden:

jehuuuu...då blir d snadder salat imåro;)


#4

Sulphur sa for siden:

Kan du ikke slenge ut oppskrift med det samme? Jeg kjøpte ricotta på impuls her forleden, men jeg har ikke snøring på hva jeg skal bruke det til.


#5

Happy H sa for siden:

grønnsalat (velg den du liker best )
ruccolasalat
soltørkede tomater
aspargestopper
birkebeiner skinke (grill denne i steikeovnen)
fullkornpasta(kan sløyfes)
ricotta
bland alt...blir skikkelig snadder..
godt m pepper på om du lika d!!!!


#6

Adriane sa for siden:

Merkelig, men jeg har heller ikke oppdaget denne osten før. Det må jo prøves:)


#7

Carisma sa for siden:

Hvordan er fettinholdet i den?


#8

danish sa for siden:

Ricotta fra kumelk har rundt 8-10 %. Ricotta (som betyr "kokt igjen" på italiensk) er laget av mysen som blir til overs fra osteproduksjon. Den inneholder dessuten 3-4 % laktose, som gir en karakteristisk søtsmak.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.