Happy H sa for siden:
fikk så lyst på en god salat m ricotta..
kan vi spise d på fedon?
Happy H sa for siden:
fikk så lyst på en god salat m ricotta..
kan vi spise d på fedon?
luringen sa for siden:
kan du nok ja. 3,4 kh pr 100 gr.
Kos deg
Happy H sa for siden:
jehuuuu...då blir d snadder salat imåro;)
Sulphur sa for siden:
Kan du ikke slenge ut oppskrift med det samme? Jeg kjøpte ricotta på impuls her forleden, men jeg har ikke snøring på hva jeg skal bruke det til.
Happy H sa for siden:
grønnsalat (velg den du liker best )
ruccolasalat
soltørkede tomater
aspargestopper
birkebeiner skinke (grill denne i steikeovnen)
fullkornpasta(kan sløyfes)
ricotta
bland alt...blir skikkelig snadder..
godt m pepper på om du lika d!!!!
Adriane sa for siden:
Merkelig, men jeg har heller ikke oppdaget denne osten før. Det må jo prøves:)
Carisma sa for siden:
Hvordan er fettinholdet i den?
danish sa for siden:
Ricotta fra kumelk har rundt 8-10 %. Ricotta (som betyr "kokt igjen" på italiensk) er laget av mysen som blir til overs fra osteproduksjon. Den inneholder dessuten 3-4 % laktose, som gir en karakteristisk søtsmak.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.