
mofe sa for siden:
Mulig dette er et spørsmål med et innlysende svar, men jeg spør allikevel :p
Kjøtt har noen-og-tjue prosent proteiner i seg - er det noen matvare som har høyere proteininnhold?
mofe sa for siden:
Mulig dette er et spørsmål med et innlysende svar, men jeg spør allikevel :p
Kjøtt har noen-og-tjue prosent proteiner i seg - er det noen matvare som har høyere proteininnhold?
lokkebiff sa for siden:
[RIGHT][LEFT]Laks og ørret (rundt 23)
Torskerogn (rundt 24)
Linser (rundt 28)
Soyabønner (rundt 34)
Spekeskinke (rundt 30)[/LEFT][/RIGHT]
lokkebiff sa for siden:
Kalkunbryst (rundt 30)
Akkar (rundt 30)
mofe sa for siden:
Hm, synd spekeskinke er så dyrt da..
Soyabønner har jeg aldri vært borti.. hvor får man kjøpt det og hva/hvordan bruker man det?
lokkebiff sa for siden:
Ha`kke peiling :confused: Jeg bare hjelpa deg å leite... :lol:
lokkebiff sa for siden:
Se hva jeg fant!! :)
Svinefilet med sesam og soyabønner
Ingredienser
(Porsjoner: 4)
600 g svinefilet
2 hvitløkbåter
2 ss rapsolje
1 ts sesamolje
2 ss revet fersk ingefær
3 ss hoisinsaus
2 ss teriyakisaus
3 dl vann
1 terning hønsebuljong
1/2 purreløk
1 boks kokte soyabønner (410 g)
Tilberedningstid: Maks 20 min
Vanskelighetsgrad: Lett
Slik gjør du
Rens og skjær svinefileten i strimler. Skrell hvitløk og hakk hvitløken.
Stek kjøttet i rapsolje og sesamolje.
Ha i hvitløk og ingefær, og la det frese med i noen minutter.
Tilsett hoisinsaus, teriyakisaus, vann og hønsebuljongterningen.
La gryten småkoke i ca 10 minutter.
Rensk og skyll purreløken, og strimle den i skrå skiver.
Skyll soyabønnene, og la dem renne av.
Ha purreløken i gryten sammen med soyabønnene, og kok sakte i ca 5 minutter til.
elian sa for siden:
Har ikke Tunfisk veldig mye også? :rolleyes:
Men hva gir spekeskinken så mye protein forhold til vanlig skinke, tro?
Synd soyabønner inneholder mye karbo også, ellers skulle jeg fråtset i det BILLIG :D
Albertine sa for siden:
Tørrfisk og tørket kjøtt har enormt mye protein (fordi vannet er fjernet fra matvaren, da blir det naturlig nok mer protein pr. kg)
elian sa for siden:
Ahh.... Derav høyt proteininnhold i spekeskinke :p
niacin74 sa for siden:
Gammelost inneholder ca 50 gram proteiner (pr 100 gram). Sikkert ikke så mange som liker den men jeg tar som regel et lite stykke hver dag til frokost i tillegg til andre ting selvsagt.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.