Vask og rens sjampinjongene, ta vekk stilken.
Bland egg, salt og pepper i en liten bolle.
knus brødskivene i en annen bolle. (skal være så fin som strøkavring)
Dypp først sjampinjong i eggblandingen, så i brødet og
deretter i stekepannen.
smøret må være godt varma i panna først.
stek de gylden brune eller litt mer, og snu de og gjør det samme
på andre siden. de blir sprøstekte. Nam.
Man kan også fyllet i hullet etter stilken med:
Bacon.
ost.
kjøttdeig.
Jeg er kjempe glad i disse, må bare prøves. lykke til.
ja det høres veldig godt ut, men lurer på om knuste walnøtter kan være godt også. er det noen andre her som prøver noe annet, så si gjærne ifra.
kom med forslag, så skal jeg prøve det ut haha.
Kommer til å ete deg ihjel på sopp du da etterhvert :p
Jeg skal vaffal kjøpe sopp i morra.. :D Men du, var det ikke sånn at soppen ikke burde være for stor? Mener vi snakka om det når du var her og lagde det til oss...
Ja de er best når de er sånn mellomstore.
tenkte at hvis det kom inn mange forslag, så kunne du prøve ut noen også. hehe. jeg er kjempe glad i sopp. Stå på jenta mi. STOOOOR KLEM.
Jeg fantaserer allerede om litt chili jeg da.. som vi prata om isted.. Kanskje blande litt finhakka chili i eggeblandinga... Det kan bli digg da.. :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.