Jeg tenkte vi kanskje kunne lage en egen tråd der vi kommenterer oppskriftene i den nye kokeboken til Dr. Dahlquist, og Airam. Vi begynner jo å bli en del som har denne, og da hadde det vært morsomt å samle erfaringer. :dulte:
Så kan vi kanskje skrive at "i dag laget jeg oppskriften på side xx, og den var slik, og slik" osv..
Ja, det høres bra ut :)
Jeg fikk min i hendene i går kveld, ca to minutter før jeg sovnet. Men jeg fikk med meg at jeg tror jeg faktisk kan lage noe av dette!
Det var jo tilogmed fisk i boka som så god ut..
I dag tenkte jeg at jeg skulle lage ovnstekte koteletter med Sambal Olek og fløte, side 79. :sikle: Tror jeg har alle ingrediensene så da passer det fint. Ris som tilbehør til de som vil ha det.
Side 86:Svensk rimmad flesk i bit.
[color=olive][/color]
Ble veldig god, men litt for salt sjy, så den kan godt spes med det man har for hånden. Vi hadde smørkokt brokkoli og knutekålmos til.
[color=olive][/color]
Superenkel å lage, og restene spiser jeg nå på jobben:D
Dette var veldig godt! :sikle: Det eneste er at den ble litt salt så jeg neste gang vil jeg bruke 1 dl soya i stedet for 2. Jeg hadde ostegratinerte brokkoli til.
I dag laget jeg moussaka'en som står på side 81 (tror jeg. skal sjekke det opp når jeg kommer meg hjem fra jobb).
Den var i alle fall ufattelig god! :sikle:
Neste gang tror jeg at jeg skal lage ekstra "topping" eller hva man nå skal kalle det. Dette var også første gangen jeg har spist/laget noe med aubergine så jeg er veldig fornøyd. Anbefales! :D
I dag prøvde jeg Gulasj-suppa med creme fraiche og ostplättar. side 61
Jeg forvent meg mye mer smak, men jeg brukte malt spisskummin istedet for hel cummin. Det er sikkert ikke det samme... Også skal det jo være suppe og ikke gryterett..
Men det var godt altså. Stekte osteplatene (litt som enkle oopsies med ost, kanskje?)
og smurte smør på de. Namnam!
Jeg lagde moussaka'en i går og den var nydelig. Anbefales :p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.