Tenkte å lage kalkun til søndag og lurer på om noen har en god fløtesaus på lager?? Er i utgangspunktet veeeldig glad i Toro sin med litt ekstra fløte oppi men det er jo ikke så lurt å spise nå. liker også sausen når den er litt tykk:D
Bruk kraft kokt på innmaten (innmat, vann til det dekker+ litt salt, kokes til det er igjen ca halvparten med væske)
Tilsett fløte, salt pepper, ev. kyllingbuljong...
La koke ca 10 minutter. Eller til ønsket konsistens...Tilsett gjerne stekesjy....
Blir så glad for alle gode tips.:) tror ikke jeg hadde klart meg uten dette forumet her jeg..;)
Men vurderte å lage kalkunbryst,og sist jeg lagde det ble det ikke altfor mye kraft mins jeg å huske,skal jeg bare blande dette med kokt vann da eller???
Stek masse sopp i smør i panna, hell over fløte og la surre til det blir litt tykt. Salt og pepper, evt kyllingbuljong for mer smak. Enjoy! :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.